Hova öntsem a feleslegessé vált alkoholt? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Sör, bor, rum, ilyesmikre gondolok. Most selejtezek és találtam 4 üveg lejárt sört és egy megkezdett régi bort. Kaptuk őket, de alig iszunk alkoholt :D2022. jan. 31. 13:43
11/14 anonim válasza:
Kuka mellé teszem én is. El szokták vinni gyorsan 😊
12/14 anonim válasza:
Ezek mind tökéletesek fozeshez tényleg.
Rumot nagyim tesója fankteésztába a is tett egy csöppet.
13/14 Humor Herold válasza:
A sört ne dobd ki.Én is így voltam, és mutattak egy videót ahol több lejárt szavatosságú sört ittak meg, tesztként, hogy valóban romlott-e.
Nyisd fel, szagolj bele, kóstolj bele.Ha büdös, rossz íze van dobd ki, ha semmi extra, akkor fogyaszd el.
14/14 anonim válasza:
Ki az a hülye, aki azt ajánlja öntsd a lefolyóba? Egyáltalán hogy létezhet létezhet a világon felesleges alkohol? Add oda valakinek, aki elfogyasztaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!