Humor Herold kérdése:
Meddig lehet meginni?
Figyelt kérdés
Nagyon röstellem, de ma találtam 2-2 sört.2 alkoholosat, kettő menteset.2020 június és július van rájuk írva, ami a szavatosságot illeti.
Bontatlan,dobozos.Előkerült a szekrény mélyéről :)
Lehet ki kéne dobni...de épp elég bűn az hogy rám rohad a sör, meg még fokozzam hogy kidobom a sört? :)
2022. jan. 29. 20:29
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,ez meggyőző volt :) Titkon valami ilyesmit reméltem :)
Megnézem és majd elválik :)
2022. jan. 29. 21:00
3/4 grafno válasza:
Kaptam szülinapomra 12db üceges edelweisst. Már 2hete lejartam kaptam. Akkor semmi baja nem volt. Pár honappal később látom a többedik üveg utan ez bizony lejart. 1evvel később meg megletett inni. Most már 2,5eve van a hütôben és fekete zacc van az uveg aljan uh meg nem vettem ra magam hogy megkostoljam. De 1evet siman kibir szerintem.
4/4 anonim válasza:
1x ittam lejart sort, olyan koponyarepeszto fejfajasom lett masnap, hogy az nem igaz. pedig kozel sem ittam annyit hogy masnaposnak kellett volna lennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!