Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi pálinkát lehet meginni,...

Mennyi pálinkát lehet meginni, hogy ne gyulladjál fel?

Figyelt kérdés
Most pótoljul a szilvesztert.
2022. jan. 1. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy gönci barackból, vagy szatmári szilvából alvásig lehet inni, véleményem szerint, mivel ezek kellemesen ihatóak akárcsak egy jó whisky.

Viszont ennek az italnak ez a tulajdonsága, gyulladsz meg tőle, én pólóban voltam az udvaron havazáskor, és úgy becsavartam pár 4cl-estől és 1 sörtől hogy már vágytam a hidegre.

2022. jan. 1. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Volt osztálytársam így halt meg, egyesek szerint 3 üveg whiskey-t ivott meg, de senki sem tudja megerősíteni
2022. jan. 1. 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 igazad van, aki nem tudja a mértéket, ráb@sz

#1 jó, akit írsz, de számoljunk valami középszerű pálinkával

2022. jan. 1. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyulladjál fel? Akármennyi bármilyen gyulékony folyadékot megihatsz, magadtól nem fogsz csak úgy meggyulladni. (Persze túlélni se fogod feltétlenül...)
2022. jan. 2. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
A gyenge bolti snapszos szatmáriból nagyobb mennyiséget is meg tudsz inni probléma nélkül, de ha adnék neked egy jó fajta házi törköly pálinkát, attól az első feles után levörösödne a fejed.
2022. jan. 2. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Olyan, hogy jóféle törköly nem létezik :D Abból csak rossz féle van. Ha vörösödik a fejed egy pálinkától, az szintén azt jelenti, hogy a wc-be kéne önteni, nem torokba.

Nem tudom, hogy egyes helyeken miért nem tudják normálisan ihatóra csinálni a házipálinkát. 45% fölé már nem igen érdemes menni alkoholfokban, mert csak egy ihatatlan moslék lesz az eredmény, ha az ember nem tudja mit csinál.

2022. jan. 2. 15:39
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 A törköly a legjobb.

Főleg egy jó meleg nyári estén a pacalpörkölt után.

2022. jan. 2. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:
#7- bizony! a törköly a legjóbb a gyomorbajosoknak! én iszok mindent! napi 1,5 hétvégén 2-3 decit! rája pár sör, vagy pár dl. bor
2022. jan. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!