Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy tudnek gyorsan kijózanodn...

Hogy tudnek gyorsan kijózanodni ha semmim sincs de reggel hatra megyek dolgozni? SOS

Figyelt kérdés
légyszi segitsetek met a fonok ehétt nagyo lebsz
2022. jan. 20. 23:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Így van, ha spontán volt akkor tudni kell egy szint után nemet mondani, ha előre be volt tervezve akkor másképp kellett volna a másnapot összehozni...
2022. jan. 21. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A vizzel való hidratálás a legcélravezetőbb és ma lehetőleg ne igyál dehidratáló italokat, mint a kávé vagy alkoholos italok.

Ha túl élted a mai napot, akkor estére valami zöldséglevest ajánlok, mellé valami tápanyagban gazdag étellel (pl. Saláta, natúr hús ecc.). És egyél 1-2 banánt, a kálium helyre teszi a vìzháztartást.

Ha tudsz beszerezni, akkor egy kis magnézium tabletta. Ha a másnaposság extra tüneteivel küzdessz, pl. fejfájás (a dehidratáltság miatt van) akkor vehetsz be aspirint. De alapvetően csak hidratálni kell, igyál meg nagyjából 3-4 liter vizet ma masszìvan.

2022. jan. 21. 13:55
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, holnapra biztosan hasznos lesz ugyanis ma péntek :D
2022. jan. 21. 16:22
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

Dietetikus által ajánlott koktél:

1. 250 mL vìz

2. Fél citrom leve

3. 1 tk gyömbér

4. 1 tk kurkuma

Ez segìt a hidratálásban, lúgosìt és a kurkuma és gyömbér miatt gyulladás csökkentő is.

2022. jan. 21. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
9-es, hogyha én túltolom a piát - nagyritkán megesik, ha többen vagyunk -, akkor alap, hogy másnapra kiíratom magam, pedig csak a szgépen dolgozom nem is raktárban pl.
2022. jan. 22. 06:36
 16/18 anonim ***** válasza:
A gyömbérrel csak nagyon óvatosan, kérdező, mert vagy tényleg segít, vagy a világot összehányod (mint én)
2022. jan. 22. 06:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja igen, a gyömbér hányás ellen is jó!
2022. jan. 23. 00:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Én pl nem tudok csak úgy szabira menni, mert egyedül dolgozom, eladóként. Egy kollégám van, ha én nem megyek, akkor neki kell, de mivel felváltva vannak a pihenőnapok, akkor ő bukta a sajátját. Volt már hogy még részegen mentem be dolgozni, de bementem ugyanígy gipszelt lábbal is pl, aztán elbicegtem szépen, kicsit lassabb lett a kiszolgálás, ez van. Nem mindenkinek olyan egyszerű szabadnapot kérnie.

Ha én arra várnék a bulival, hogy másnap szabad legyek, akkor kb karácsonykor innek csak, mert a bolt hétvégén is nyitva, plusz mást is dolgozom mellette, nem nagyon van teljesenen szabad napom.

2022. jan. 23. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!