Hogy tudnek gyorsan kijózanodni ha semmim sincs de reggel hatra megyek dolgozni? SOS
A vizzel való hidratálás a legcélravezetőbb és ma lehetőleg ne igyál dehidratáló italokat, mint a kávé vagy alkoholos italok.
Ha túl élted a mai napot, akkor estére valami zöldséglevest ajánlok, mellé valami tápanyagban gazdag étellel (pl. Saláta, natúr hús ecc.). És egyél 1-2 banánt, a kálium helyre teszi a vìzháztartást.
Ha tudsz beszerezni, akkor egy kis magnézium tabletta. Ha a másnaposság extra tüneteivel küzdessz, pl. fejfájás (a dehidratáltság miatt van) akkor vehetsz be aspirint. De alapvetően csak hidratálni kell, igyál meg nagyjából 3-4 liter vizet ma masszìvan.
Dietetikus által ajánlott koktél:
1. 250 mL vìz
2. Fél citrom leve
3. 1 tk gyömbér
4. 1 tk kurkuma
Ez segìt a hidratálásban, lúgosìt és a kurkuma és gyömbér miatt gyulladás csökkentő is.
Én pl nem tudok csak úgy szabira menni, mert egyedül dolgozom, eladóként. Egy kollégám van, ha én nem megyek, akkor neki kell, de mivel felváltva vannak a pihenőnapok, akkor ő bukta a sajátját. Volt már hogy még részegen mentem be dolgozni, de bementem ugyanígy gipszelt lábbal is pl, aztán elbicegtem szépen, kicsit lassabb lett a kiszolgálás, ez van. Nem mindenkinek olyan egyszerű szabadnapot kérnie.
Ha én arra várnék a bulival, hogy másnap szabad legyek, akkor kb karácsonykor innek csak, mert a bolt hétvégén is nyitva, plusz mást is dolgozom mellette, nem nagyon van teljesenen szabad napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!