Hogy tudnek gyorsan kijózanodni ha semmim sincs de reggel hatra megyek dolgozni? SOS
Figyelt kérdés
légyszi segitsetek met a fonok ehétt nagyo lebsz2022. jan. 20. 23:52
2/18 anonim válasza:
Szerintem te nem mész reggel 6ra dolgozni :D
3/18 anonim válasza:
Nekem olyan telefonom van, hogy ha a harmadik ébresztésre sem kelek fel, akkor automatikusan egy táppénzes papírt küld a munkahelyre. :)
6/18 A kérdező kommentje:
Hát, kijózanodni éppenséggel nem sikerült, de dolgozni pont be tudtam menni.
Szerencsére a portán nem szondáztattak meg, utána meg rögtön el is bújtam a raktárba amíg összeszedtem magam.
2022. jan. 21. 09:04
7/18 anonim válasza:
Csodálatos ... remélem nem valami komoly munkád van ...
Felelőtlenségből 5-ös
8/18 anonim válasza:
Egyik tanárunk mondta egyszer, hogy erős eszpresszót kell inni citromlével.
9/18 anonim válasza:
#7-es, mindenkivel előfordul, és a körülményekről tudsz bármit is? Látatlanban nem okos dolog ítélkezni.
10/18 anonim válasza:
#9-es a körülmények szerintem mellékesek egy ilyen helyzetben , ha arra volt esze hogy berúgjon akkor gondolhatott volna arra is hogy időben abba hagyja az ivást vagy szabadnapot/egyebet vesz ki... Furcsa módon velem soha nem fordult elő , de lehet velem van a gond ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!