Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen italt ajánlanátok...

Milyen italt ajánlanátok lazitáshoz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy piás, de néha olyan jól esne valami finom ital. Alapból nem nagyon bírom az alkoholos italokat bor, pezsgő, pálesz, konyak, sör kivégez, szárad a szám tőle, fáj a fejem, kalapál a szívem. Néha bacardi kóla lecsúszik, de azt már unom.
2022. jan. 5. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanában Martinit szoktam inni. Bár ha a sör, bor is kivégez akkor valami lazább kevertet tudnék elképzelni. A Fütyülősökhöz szokták is ajánlani, hogy mivel keverd.

Vagy készíthetsz valami bólét, az finom gyümölcsös, és annyira alkoholos amennyire szeretnéd (amennyit öntesz bele).

2022. jan. 5. 16:08
 2/12 A kérdező kommentje:
A Martinit nem szeretem, a bólé viszont jól hangzik
2022. jan. 5. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem szereted a sört, akkor ott a Radler/Panaché, noha nagy lazulás nem lesz tőle, de 3:1 arányban keverve nekem nagyon ízlik.

Ajánlom még, hogy nézz szét milyen longdrinkek vannak, akár kisérlezet is egy kicsit, pl.: Tátratea+IceTea.

2022. jan. 5. 16:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Cidert próbáltad már?
2022. jan. 5. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
❤️ Sangria!
2022. jan. 5. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Jeghideg Coca~Cola az igazi! :)
2022. jan. 5. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok, jókat írtatok még utánam! A cider, sangria és a tatratea is nagyon finomak! Nem tudom, miért nem jutottak eszembe. :)

Amúgy még a mindenféle koktélok között is szétnézhetsz, vannak olyanok amikhez nem kellenek nagyon egzotikus összetevők, és nem nagy macera elkészíteni.

2022. jan. 5. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
tea? jol lehet lazulni teazas kozben.
2022. jan. 5. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Csinálj koktélt.
2022. jan. 5. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Krémlikőr
2022. jan. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!