Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miből vannak az aranypelyhek...

Miből vannak az aranypelyhek a pezsgőben?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 17:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 1. 22:09
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Kinai pezsgoben biztos alufolia van :)))
2022. jan. 1. 22:29
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem is egy drága dolog, aranyat inni majd kiszarni szerintem kb. egyenértékű azzal a szintén vérlázító tettel, amit főzős műsorokban követnek el, hogy még tollas csirkéből kikanyarintanak egy negyed mellett, majd azt kisütik és utána négyszög alakúra vágják "játékosságból"...

Nem úgy kell nézni ezt, hogy Te átengedtél a szervezeteden egy ezred mg aranyat, ami a szennyvíztisztítóban végzi, hanem úgy, hogyha tesszük ezt tömegesen, akkor mennyi köt ott ki abból, és ilyenkor jön az, hogy "miközben..."

Az abszolút nyomorból, aminek nem Európa a hazája, onnan nézve az, hogy Mi jól élünk, mert onnan nézve még Európában/USA-ban a kéregető is jól él, az szimplán irigylésre méltó dolog, nem vált ki dühöt, maximum irigységet vagy szimplán vágyódást az odatartozásra. DE az, hogy negyed mellért kib---unk a kukába egy egész csirkét, vagy az, hogy aranyat iszunk, az vérlázító, és dühöt indukál! Hozzáteszem meglátásom szerint joggal!

2022. jan. 2. 08:33
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

"akkor mennyi köt ott ki abból... vérlázító, és dühöt indukál!"

Nem értem, hogy miért. Nem hinném, hogy ha nem lenne parasztvakító igények kiszolgálására aranypehely a pezsgőben, attól megszűnne Észak-Koreában az éhezés.

Az aranypelyhes pezsgőn is bőven meg van a kapitalista rendszer haszna.

Ez szerintem véletlenül se a jólétről szól!!!

Hanem arról, hogy az igazán gazdagok, akik működtetik a bolygó gazdaságát, minden társadalmi réteget a lehető legnagyobb mértékben húzzon le, az igényeket generálva.

Ha valaki tehetősebb, annak nagyobb igényeket gerjesztenek, és több pénz elköltésére sarkallják, hogy a viszonylagos jólétből ne tudjon még magasabbra törni.

Szerintem szimplán buta, aki amiatt képes "dühöngeni" hogy létezik ilyen termék, és meg is veszik.

Egyébként ami a szennyvíztelepeken landoló aranyat illeti, abban se látok problémát, inkább egy vicces jövőképet.

Az arany az egész univerzumban ritka anyag, mindig is nagy lesz az értéke.

Elképzelek egy jövendő világot, mikor a mi civilizációnknak csak halvány nyomai lesznek, hogy egy intelligens faj több ezer év múlva, majd a mi, mostani szarunkat fogja turkálni, az arany után! :D

Mint ahogy most mi turkálunk döglött dínók kőolajjá rohadt hullái között. XD

2022. jan. 2. 08:57
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem szűnik meg! Hogy nem érted az nem baj, sőt örülök neki, örülj neki Te is!
2022. jan. 2. 10:52
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Úgy tudom 24 karátos aranyból, de nyugi sokat nem tesznek bele mert fémes ízt adna neki.
2022. jan. 3. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:
2022. jan. 3. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!