Alkesznak számítok ha minden hétvégén berúgok?
Ha azt mondjuk igen, akkor abba fogod hagyni?
Lehet alkalomszerűen, társaságban kulturáltan alkoholt fogyasztani, de akinek az ivásában rendszer van és nem ismer mértéket - a lerészegedésig vedel - az bizony függő.
Nem akarom az alkoholizmust pártolni, de ebben a helyzetben szerintem több lehetséges végkimenetel is van, nem csak az, amit írtok.
18 és 22 éves korom közt én is így éltem ahogy a kérdező, minden hétvégén buli volt, néha hétköznap is. Egy idő után baromira megunja az ember ezt az életformát, és még ha bulizós típus is, le fog ez redukálódni, és maximum havi egyszer fog elmenni, aztán ez folyamatosan csökkenni fog.
Velem a legrosszabb ami történt, hogy 15 kilót híztam, amit sokkal könnyebb volt felszedni, mint utána leadni.
Most vagyok 25, néha van igényem bulizni, ezzel együtt alkoholt fogyasztani, de el sem tudom képzelni, hogy úgy éljek mint pár éve, és hetente menjek a barátaimmal valahova inni. Szívesebben megyek kirándulni, utazok el valahova, szervezek velük egyéb programot.
Ez te vagy, de most nem rólad van szó!
Amellett rendszeres hétvégi berúgásról van szó, nem buliról.
Lehetséges, hogy én értelmeztem félre, merem remélni hogy a kérdező sem egyedül rúg be rendszeresen, hanem buliban.
Ha egyedül, az tényleg nagy baj.
Amúgy nyilván nem rólam van szó, csak érzékeltetni akartam, hogy nagyon sok fiatal átmegy a minden hétvégén beb.szok a haverokkal fázison, aztán lecseng ez is, nem lesz mindenki alkoholista ettől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!