Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkesznak számítok ha minden...

Alkesznak számítok ha minden hétvégén berúgok?

Figyelt kérdés
Milyen hatással lehet ez az egészségemre?

2021. nov. 10. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Periodikus ivas, alkoholizmus eloszobaja, tonkre megy a majad, hulyebb is leszel, agresszivabb, szoval csupa pozitiv.
2021. nov. 10. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Jó úton jársz afelé.
2021. nov. 11. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Ha azt mondjuk igen, akkor abba fogod hagyni?

Lehet alkalomszerűen, társaságban kulturáltan alkoholt fogyasztani, de akinek az ivásában rendszer van és nem ismer mértéket - a lerészegedésig vedel - az bizony függő.

2021. nov. 11. 09:56
 4/8 mindentudó99 ***** válasza:
74%
Az a baj hogy az ilyen jó poénnak indul aztán elkezdesz hétköznap is inni észre se veszed és rákapsz. A szesz a gyomrot májat beleket kikészíti ha mértéktelenül hosszú távon iszol.
2021. nov. 13. 07:46
 5/8 anonim válasza:
57%

Nem akarom az alkoholizmust pártolni, de ebben a helyzetben szerintem több lehetséges végkimenetel is van, nem csak az, amit írtok.

18 és 22 éves korom közt én is így éltem ahogy a kérdező, minden hétvégén buli volt, néha hétköznap is. Egy idő után baromira megunja az ember ezt az életformát, és még ha bulizós típus is, le fog ez redukálódni, és maximum havi egyszer fog elmenni, aztán ez folyamatosan csökkenni fog.

Velem a legrosszabb ami történt, hogy 15 kilót híztam, amit sokkal könnyebb volt felszedni, mint utána leadni.

Most vagyok 25, néha van igényem bulizni, ezzel együtt alkoholt fogyasztani, de el sem tudom képzelni, hogy úgy éljek mint pár éve, és hetente menjek a barátaimmal valahova inni. Szívesebben megyek kirándulni, utazok el valahova, szervezek velük egyéb programot.

2021. nov. 13. 12:36
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Ez te vagy, de most nem rólad van szó!

Amellett rendszeres hétvégi berúgásról van szó, nem buliról.

2021. nov. 13. 12:50
 7/8 anonim válasza:
51%

Lehetséges, hogy én értelmeztem félre, merem remélni hogy a kérdező sem egyedül rúg be rendszeresen, hanem buliban.

Ha egyedül, az tényleg nagy baj.

Amúgy nyilván nem rólam van szó, csak érzékeltetni akartam, hogy nagyon sok fiatal átmegy a minden hétvégén beb.szok a haverokkal fázison, aztán lecseng ez is, nem lesz mindenki alkoholista ettől.

2021. nov. 13. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Embere válogatja. A skála két szélének megfelelő típusnak (és persze az összes többinek) közös vonása, hogy úgy látják, hogy sima ügy leállni. Ezért érthető a sok kemény intelem. De azért annak, aki nem hajlamos annyira mentális függésre, és nem elég kitartóan kedveli a jól beb*szunk életmódot, nem fog egykönnyen fizikai függőséggé fejlődni a dolog. És ha mégis, akkor valószínű ő lesz az, aki random anonim alkoholista bulin kiábrándul az egészből, és megvárja, amíg a teste is hátrahagyja a dolgot, aztán vagy beáll folyamatosban hirdetni az ígét az esélyteleneknek, vagy csak éli tovább az életét, és egy idő után simán belemehet iszogatásokba nagynéha, és elemezheti magában, hogy miben jó, és mennyire van szüksége rá. Spoiler: akkor már olyan, mint a kölyökkori szerelem rommá lelakva.
2021. nov. 15. 20:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!