Vörösbort iszom vízzel, ezt minek hívják? És miért nem ismeri senki?
"Pedig a fehér+víz= fröccs teljesen elterjedt"
Szerintem az nem víz volt :D
Ha valamit vizzel kérnek az többnyire csapvíz lesz.
Én is néznék, hogy mi a bánatnak akar egy jó bort vizzel higítani?? De ha szódával inná az kicsit másabb már. Mellesleg étteremben nem igazán szokványos az ilyen, büfében megint nem mindennapi. Kocsmában max azt nem értik, hogy sima vizzel kéred-e vagy mivel??
Volt már olyan, mikor kocsmában megkerdeztem, hogy melyik a legrosszabb bor, szemrebbenés nélkül elő is kapott egy üveget.
Majdmondtam hogy oké, akkor abból kérnék 3decit egy 5decis pohárba. Továbbra se furcsálta a dolgot. Meg kértem egy energia italt. Fogtam és bele öntöttem. Tényleg a szeme se rebbent, tette amit kértem. Esetleg tényleg nálad az lehet a furcsa, hogy miért higítanád vizzel?? Étteremben alapból nem tartanak rossz borokat és többnyire drágák is. Na ott azért furcsa hogy valaki vizezni akarja azt amit rendelt.
Aki vizati a bort, az nagyobb gazemberségre is képes.
A fröccs az bir és szóda.
Valódi, szódakészítő üzemben készült, magas széndioxidtartalmú.
A bor+víz az csak vizezett bir.
Ami még ennél is rosszabb az a bor+ásványvíz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!