1/16 anonim válasza:
Nekem nem ízlett. Vegyél egyet, kóstold meg. Aztán lehet neked bejön.
2/16 anonim válasza:
Én szerettem amíg ihattam terhesseg előtt 🙃
3/16 A kérdező kommentje:
Elso, de nem lehet, hogy rosszabb minőségű volt amit írtál? Nem mindegyik sor ugyanolyan
2021. okt. 29. 14:23
4/16 anonim válasza:
Ha olyat kérdezel, aki szereti a sört, akkor 90%-ban azt fogja mondani minden gyümölcsös sörre hogy sz..r, mert ízben kb. semmi közük sincs az igazi sörhöz.
Azért szeretik gyártani a gyümölcsös söröket amúgy, mert kb. mindegyik úgy készül, hogy főznek egy alsó kategóriás, sört és felöntik szörppel, ami kb filléres tétel, aztán el lehet adni annyiért, mint egy "rendes" sört, miközben kb. fele annyiba kerül.
7/16 anonim válasza:
Kézművesekből mazsolázgass szerintem, ott nemigen van átverés.
8/16 anonim válasza:
#4-hez annyiban csatlakoznék, hogy ha meg olyat kérdezel, aki nem szereti a sört, az is azt fogja mondani, hogy sz.r, mert az ő számára meg túlságosan söríze van. :)
9/16 anonim válasza:
Hú, én nem Magyarországon élek, de amikor csak módomban áll, a Szent András sörfőzde gyümölcsös söreit szoktam beszerezni. A meggyes is finom.
Persze ugye ízlésről vitatkozni igazából értelmetlen. De ha kedveled az ilyen söröket, és ezt még nem próbáltad, akkor bátran ajánlom a figyelmedbe.
10/16 A kérdező kommentje:
4/9 also kategóriás sort felontik meggyszörpel! Jót lehet ezen röhögni. Szent András az jó.
2021. okt. 29. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!