Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi alkoholt fogyasztatok?

Mennyi alkoholt fogyasztatok?

Figyelt kérdés

A kérdést egy párkapcsolati kérdés ihlette.

30-as éveimben járok. Nagy átlagban megiszom naponta 1 sört. Nem a melós szutyok fajtából, hanem rendes középkategóriás minőségűt, mert az íze miatt iszom.

Ez annyira tolerálhatatlan mennyiség? Szinte minden nő azt írta, hogy neki nem kell alkoholista társ, egy kortyot se igyon az illető.

No, de 1 sört meg se érez az ember, egyes országokban még vezetni is lehet ennyi alkohol tartalommal.

Persze vannak alkalmak, amikor többet iszom, bizonyos társasági események alatt, de egy szimpla hétköznap átlagban tényleg legcsúszik egy korsó.

2021. okt. 15. 14:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyszer nem szólt érte a feleségem, nem erre irányult a kérdés.
2021. okt. 15. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:

6

A babtól meg nagy mennyiségű bélgáz termelődik.Akkor a chilis bab a hagymás bab és a babgulyás fogyasztása is elfogadhatatlan? Hiszen a fingnak általában van jól érezhető illata.

2021. okt. 16. 10:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, számomra ez a mennyiség abszolút nem zavaró, egy sörtől senki sem lesz részeg. Bár a többség engem biztos alkoholistának titulálna itt, mert napi 1-1.5 dl jó minőségű vörösbort fogyasztok. Krónikusan vérszegény vagyok, a vastabletták szorulást okoznak, úgyhogy marad a vörösbor és a céklalé :)
2021. okt. 16. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
A válasz se erre irányult.
2021. okt. 16. 18:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Havonta 1-2x. Akkor viszont berúgás. Csak akkor iszok ha be is akarok rúgni. Akkor sör, Tátra tea(62% verzió) vagy valami lajtosabb (Unicum szilva, mák likőr, vodka)
2021. okt. 24. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!