Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi alkoholt fogyasztatok?

Mennyi alkoholt fogyasztatok?

Figyelt kérdés

A kérdést egy párkapcsolati kérdés ihlette.

30-as éveimben járok. Nagy átlagban megiszom naponta 1 sört. Nem a melós szutyok fajtából, hanem rendes középkategóriás minőségűt, mert az íze miatt iszom.

Ez annyira tolerálhatatlan mennyiség? Szinte minden nő azt írta, hogy neki nem kell alkoholista társ, egy kortyot se igyon az illető.

No, de 1 sört meg se érez az ember, egyes országokban még vezetni is lehet ennyi alkohol tartalommal.

Persze vannak alkalmak, amikor többet iszom, bizonyos társasági események alatt, de egy szimpla hétköznap átlagban tényleg legcsúszik egy korsó.

2021. okt. 15. 14:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok. Egy üveg bor itthon elég egy hónapig két embernek. Kb 2 hetente iszom egy fél doboz sört és igazából ennyi az ivászat. Ha isznak mellettem nem különösebben érdekel, főleg amíg léteznek határok.
2021. okt. 15. 14:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Épp ezért nem értem a kifakadást. 1-2 sör meg se látszik az emberen.
2021. okt. 15. 14:44
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Az átlag egy sör naponta azt is jelentheti hogy minden nap iszol, meg azt is hogy heti 1-2 alkalommal. Érthető hogy nem mindegy, melyik verzió áll fent? Ha valaki ilyen rendszerességgel iszik, az lehet alkoholista bőven.
2021. okt. 15. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Aki naponta megiszik 1 sört az nem alkoholista.
2021. okt. 15. 15:04
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Aki naponta megoszlik egy sört az alkoholista. Olyan társ aki ezt nem tolerálja viszont nem kell a kutyának se. Én általában egy palack bőrön ösztön a feleségemmel, vacsora és esti tv nézés közben. Több nem hiányzik, ennyi viszont kifejezetten jól esik.
2021. okt. 15. 15:30
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

Kérdés, hogyha nem ihatnád meg a napi egy(?) sörödet, akkor mit éreznél?

Ennek függvényében eldöntöd, hogy mi a fontosabb, az a sör, vagy a kapcsolatod...és cselekszel!

Megjegyzem, én nőként azért (is) utálom a sörözést, mert akárhogy mosol fogat, azt szex közben érezni és undorító.

2021. okt. 15. 15:33
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Én annyit iszom, amennyi van.
2021. okt. 15. 15:46
 8/15 anonim válasza:
59%

Én se tolerálnám.

De legyél őszinte magadhoz: fontos annyira a sör, hogy cserébe elenged a barátnőd? Ha igen a válasz, akkor gondjaid vannak az alkohollal.

Ha nem, ha meg tudod tenni, hogy többet ne igyál, akkor nagyszerű. Egészségtelen, rossz szokás, ami később a gyerek előtt is rossz minta.

2021. okt. 15. 15:48
 9/15 anonim ***** válasza:
23%

Tolerálhatatlan mennyiség az lenne amikor gondolsz egyet megiszol 2 liter flakonos sört, úgy 4deci pálinkát, és pár óra után bár ki szárított rendesen, de még ráiszol egy 0.5ös 5%os sört.

Nézd nekem nincs senkim hogy meg kelljen felelni a másiknak, egyedül a család nem örül neki hogy ilyen módon néha, nem nézem a mennyiséget ha megóhajtom, viszont arra a napra már nem tervezek semmit :D

2021. okt. 15. 15:50
 10/15 anonim ***** válasza:
43%

" fontos annyira a sör, hogy cserébe elenged a barátnőd?"

Vagy fontos e annyira ez a kapcsolat, hogy elviselj egy állandó akadékoskodást és zsörtölődést, ilyen bagatell dolog miatt!

Én biztos hamarabb dobnám ki azt, aki ilyen jelentéktelen mennyiségbe kötekszik.

Elhiszem, hogy valaki szemében ez is sok, tiszteletben is tartom, nem is akarnám meggyőzni, csak kiadnám az útját. Ilyen emberrel biztos nem kötném össze az életem!

Mi a következő a tiltólistán? Hogy mit ehetsz, meg mit nem? Ne vicceljünk már! Akinek nem tetszik, kívül tágasabb. Nem kell ezt túlbonyolítani, nem egyezik az értékrendetek, van ilyen. Egy ilyen nőt biztos, hogy nulla másodperc alatt pattintanék le.

2021. okt. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!