Ha naponta megiszok fél liter whiskyt, alkoholista vagyok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 23:15
11/25 anonim válasza:
Igen. A fenti definíció (3.) nem teljes, ugyanis kihagyja, hogy van egy WHO-ajánlás, ami meghatározza azt a napi alkoholmennyiséget, aminek rendszeres fogyasztása felett 1-2 évtizeden belül egészségkárosodás következik be.
Te kb. a tízszeresét iszod annak a mennyiségnek.
12/25 anonim válasza:
Igen, te már most alkoholista vagy.
Mondom ezt úgy, hogy van nálunk a családban.
13/25 anonim válasza:
6: Lehet, hogy úgy érti, hogy a whiskit tudná letenni, de helyette inna mást.:)) Furcsa a szenvedélybeteg észjárás!:) Persze ha ahelyett fele annyi sört vagy likőrt inna, az már jobb lenne sokkal.
15/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Az általad leírt életmód alapján nagy a valószínűsége annak, hogy alkoholbeteg vagy.
Addiktológus vagyok - és ez sem poén.
16/25 anonim válasza:
Egy módon tudhatod meg: ne igyál semmit mondjuk egy hónapig. Ha semmi gond akkor nem vagy az.
17/25 anonim válasza:
15: Orvos addiktológus, vagy konzultáns? Mit tanultál?
20/25 anonim válasza:
"Igen, bármikor le tudom tenni."
Elhiszem neked, de mégiscsak azt gondolom, hogy azért teszed le, hogy újra teletöltsed poharad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!