Ha a sört ízéért fogyasztják sokan akkor miért az alkoholost vedelik többségében?
Heineken alkoholmentes tűrhető.
De manapság inkább ízesítettek vannak arra pedig úgy tekintek mintha üdítő lenne.
Ami a hozzáadott cukrot illeti inkább az is mint sör.
Az alkohol ízhordozó is, anélkül egy csomó aromaanyag hiányozni fog.
A legtöbb alkoholmentes sörnek teljesen más az íze, mint az azonos márkájú alkoholosnak.
A sört az izéért is isszák az emberek, de az ízhez hozzátartózik az alkohol íze is. Szóval nem értem mi ez az értetlenkedés. Ha egy fontos összetevő nincs benne, akkor persze, hogy nem lesz ugyan olyan az íze.
A salátákat is meg lehet enni öntet nélkül, de más lesz az ízük. Pedig arányában nem nagy összetevő a öntet.
Még a legnormálisabb alkoholmentes sör ízén is erősen érezni, hogy valami fontos íz hiányzik.
A mentesnek nagyon rossz íze van, brrrr:(((((
Amúgy az alkoholt nem beleteszik, hanem fordítva, szóval kivonják a sörből az alkoholt, így lesz a mentes. Valami undormány íze van, de biztosan ilyen technológiával lehet csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!