Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Házisörben hogy "könnyű"...

Házisörben hogy "könnyű" elérni a rózsaillat jellegű utócsengést?

Figyelt kérdés

Az rendben van, hogy rózsaszirom tinktúrát lehet tolni bele, inkább bevált komlók vagy komlókombinációk arányokkal érdekelnének, főleg olyantól aki szintén kereste a módját, és jutott is valamire, van valami módszere erre. Mármint nem gond, ha történetesen házi "komlókivonat" (tea vagy tinktúra) kerül bele, a lényeg, hogy nem direkt aromával szeretném elérni.


Néztem katalógusoldalakat, találtam olyat is, ami pókhálógrafikonon mutat aromakalkulátor eredményeket, közte a virágosság attribútumával, és véletlenszerűen sikerült találni beszerezhetőbb komlókat és élesztőket is, valós tapasztalatokat nem annyira találtam. Tehát először inkább szélnek eresztem a kérdést, hátha kiderül, hogy nem nulláról kell indulnom a megoldással. Ugye egy hobbi nem feltétlenül kell arról szóljon, hogy a kereket újrafeltalálja az ember, hanem inkább időről-időre irányt talál, megtanul róla amit csak meg tud, aztán lehetőség szerint előremutató dolgokba fog kifutni, amit jó esetben közzé is tesz, legyen benne öröme sokaknak. Nyilván főzök kész recepteket változatlanul is meg adaptálva az igényeimre vagy a lehetőségeimre, de nem az a fő vonal. :)


Előre is köszönöm a segítségeteket!


2021. okt. 4. 13:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!