Ajánlanátok nekem max 1500-2000Ft-ig könnyű,jó ivású fehér és vörösborokat?
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 19:06
1/12 anonim válasza:
Mi az a jó ivású? Az hogy finom?
3/12 anonim válasza:
Fehérborokból ami "jóívású" az az Irsai Olivér, Egri csillag, Cserszegi füszeres.
Vörösborból, én a Jóívásű közé sorolom az Egri bikavér-t, a legtöbb villányi vörösbort.
1500-2000 forintból ezek közül válogass
Amugy mindenkinek más a "finom"
Érdeems többfélét megkostolnod, és meglátod mellek izlenek neked.
4/12 anonim válasza:
Ajánlanám a La Fiesta család tagjait, nagyon minőségi, prémium borok.
5/12 anonim válasza:
Vörösből a cabernet sauvignon szerintem nagyon finom - bár tudom, hogy ízlések és pofonok... :)
6/12 A kérdező kommentje:
A "jó ivású" alatt azt értem hogy alacsony a savtartalma,és könnyű,gyümölcsös,zamatos,azaz a testes,nehéz,magas csersav tartalmú ellentéte
2020. okt. 5. 19:44
7/12 anonim válasza:
Általában a jó pincészetből származó Irsaik és olaszrizlingek ilyenek szoktak lenni.
Esetleg ha szereted az édesebb borokat, akkor a tokaji furmintot tudom javasolni.
8/12 anonim válasza:
Miért van az, hogy mindenki 100%-on áll itt, én 4-es pedig 7%-on?
9/12 A kérdező kommentje:
8#
Azért mert nem luxus borokat kértem ajánlásba hanem megfizethető kategóriát,max 1500-2000 forintig,így értelmetlen volt sajnos a válaszod...
2020. okt. 5. 22:10
10/12 anonim válasza:
Nekem fehérből ez a kedvencem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!