Hogy igyak hányás nelkül?
Figyelt kérdés
Konkrétan nem merek családdal inni... főlek nem az ilyen konyakhoz hasonló italokat, már a szagától is hanyingerem van és mindig félek hogy visszajön. A pálinkának a szagától is rosszul vagyok de annak az íze legalább elviselhető mert marós picit ami elveszi a hányinger érzetet és így a marásra koncentrálok. A lényeg hogy attól félek hogy vissza fog jönni mindenki szeme láttára. Ha baráti társasággal vagyok 8-10 ember társaságában akkor nem félek, az a fura hogy minnél tobben vagyunk annal konnyebb innom, talán mert tudom hogy nem velem vannak elfoglalva és ha nekik megy akkor nekem is. A lényeg hogy, hogy tudnék úgy inni hogy ne jöjjön vissza?2021. szept. 25. 01:36
11/11 anonim válasza:
Üdítővel idd, vagy vízzel. Vagy igyál sört, bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!