Engem többé ott nem látnak szívesen?
Figyelt kérdés
a kisvárosom egyik kocsmájában, nap közben van ilyen kinti kiülős rész, és tök váratlanul rámtörő ingerektől elfordulva kiokádtam a 3-5 deci bort, szerencsétlenségemre a bejárat elé telibe. haverom kapcsolt és bement a pulcsimért aztán eljöttünk, nem tudom odabenn szólt-e valamit, mindenesetre azóta nem mertem oda visszamenni, esélyes hogy lecsesznek vagy megjegyeztek hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?2021. szept. 12. 18:12
1/6 anonim válasza:
Nem szerencsetlen vagy , hanem neveletlen, Vissza kellett volna menned es borravalot adni a kiszolgalonak es a takaritononek is, ha van ilyen a kocsmaban. Szo nelkul elmenni, olyan mint a csrbenhagyasos gazolas. Utolag meg vissza mehetsz egy csokor viraggal elnezest kerni.
2/6 anonim válasza:
Kocsma nélkül nem bírod ki? Én többé nem mennék oda.
3/6 A kérdező kommentje:
én azok után örültem ha hazatámogattak, nem lettem volna szalonképes bemenni . nem most történt, csak eszembe jutott
2021. szept. 12. 18:34
4/6 anonim válasza:
Akkor kellett volna, (vagy másnap) elnézést kérni, és hagyni egy jelentősebb jattot.
5/6 anonim válasza:
Ja, bocs, látom az 1-es ugyanezt írta. Hát ja... ha már ez történt, akkor ez történt, meg nem történtté tenni nem lehet, de elsunnyogni az más kérdés.
6/6 anonim válasza:
Szerintem elég határozott férfas megnyilvánulás volt. Ha itt az asszony elcseszi a kaját én ugyanezt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!