Utazási irodában ma, Magyarországon tudnak segíteni olyan szálláshelyek keresésében, amelyek meleg vendégeket is szívesen látnak?
Nem értem, miért kell ehhez kihangsúlyozni, hogy melegeket vendégül látó szálláshely?
Foglaltok helyet, elmentek, kész.
Egyébként Spanyolországban pl. Sitges-ben biztos nem lógtok ki a sorból.
Kit érdekel? Ilyen alapon egyszeű barátok, testvérek, más rokonok se vehetnének ki "nyugodtan" helyeket?
Ugyan már!
Igen, rengeteg pozitív tapasztalatom van
a szálláshelyekkel kapcsolatban. Rengeteget utazom, és még soha sehol nem úgy mentem a szálloda vagy panzió recepciójához, hogy "Jó estét, ide foglaltam szobát, de én meleg vagyok!" És ami igazán pozitív: ők se kérdezték, hogy szexuálisan melyik nemhez vonzódom.
Tudom, hosszan szóltam hozzá, de röviden összefoglalva: nem értem a kérdést. Mi az összefüggés egy adott áron nyújtott szállodai szolgáltatás és a te magánéleted milyensége között???
Sajnos azt látom, hogy az eddig hozzászolók nem nagyon értettek a kerdes lényeget.
Persze, senki sem fogja megkérdezni hogy melegek vagytok e, mit csináltok majd a szobában vagy ilyenek. De nem is erre vonatkozott a kérdés.
Ebben az esetben azért fontos, hogy egy szálloda melegbarat legyen, hogy minden szituációban komfortosan érezzék magukat.
Tehát pl: ne kerekedjen nagyra a többi vendég szeme ha két egymás kezét fogó férfit lát a folyosón, vagy olelkezest a medencében, romantikus pillantásokat a vacsoránal. Ezek nagyon kellemetlenek tudnak lenni, amitől egy meleg pár feszelyezve érzi magát. Hiszen senki sem akarja hogy egész nap bamuljak, stb. És ha már évek óta sorozatosan ez történik, akkor tejesen jogos a kérdés, hogy szeretnének olyan helyen pihenni, ahol megfelelő környezet veszi őket körbe.
Egyébként én is épp most nézek szállást a párommal, igaz mi lányok vagyunk. De attól meg a helyzet változatlan. Remelem nemsokára bevezet a booking olyan szurot ahol lehet szűrni ilyen helyekre, de egyszer már találkoztam egy ilyen szallasos oldallal, csak sajnos nem tudom már, hogy melyik volt.
Érdemes magyar meleg influencereket is követni, őket csomó szót hívják ilyen helyekre, nemrég a Sipka volt a palijaval valami fullos szallason, talán Eger környéken..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!