Olyan alkoholt ki tudom vinni az önkiszolgalonal, amin nincs rajt az a lopasgatlo cucc?
Figyelt kérdés
Borra gondolok elsosorban, azokon nincs rajt, igy kitudom vinni önkiszolgálónal? Elmultam 18 nem azert kerdezem, csak nincs kedvem sorban acsorogni a pia miatt.2021. aug. 23. 21:13
11/13 anonim válasza:
Ott is leszedik a lopásgátlót, ha elfelejtik, szólhatsz a dolgozónak. Nálam vitaminnal csipogott a kapu, mert ilyen ráragasztott baromság volt rajta. Nem is raktam el a táskámba, mert gyanús volt, hogy csipogni fog. Az eladónak mutattam, hogy csak ez volt, és kész. Nem gondolja senki ilyenkor, hogy lopnál. De ha az segít, te se pakold el a piát, max mikor kimentél a kapun.
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segitséget mindenkinek.
2021. aug. 23. 22:46
13/13 anonim válasza:
Minden áruházban ha beolvastatod a vonalkódot akkor mehet is oda a személyzet lecsippantani a kártyát, hogy 18+ vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!