Milyen érzés az amikor beüt az alkohol?
Figyelt kérdés
Ha nagyobb mennyiségű alkoholt fogyaszt el hirtelen az illető, akkor mennyi idő mulva ha? És milyen érzés?2021. aug. 2. 12:08
2/8 anonim válasza:
"Milyen érzés az amikor beüt az alkohol?"
Nem az alkohol ut be, hanem a szomszed asztalnal ucsorgo tarsasagbol valaki ... a piatol max bebodulsz egy kicsit - de egy emberes pofontol biztos kifekszel :)))
3/8 mindentudó99 válasza:
Évek óta nem ittam nagy mennyiségben. Most egy hetes gerincfájdalmak után mivel napi egy óránál többet nem tudtam aludni a piához nyúltam. 7 sör és 4 háromcentes házi pálesz zsibbasztott el. Kicsit tudtam aludni. Volt 3 fájdalommentes órám plusz az alvás. Persze ébredés után ugyan úgy fájt a gerincem plusz égett a belem is. De legalább volt egy pár jó órám. Tehát ha eleget iszol lezsibbaszt. Kellett hozzá vagy két óra
4/8 anonim válasza:
Jó, lazító, kábító, fárasztó, szédítő.
(Nem egyszerre, hanem mikor melyik sikerül)
6/8 anonim válasza:
Meleg, zsibbasztó, pezsgő, attól függ, mit iszol
8/8 anonim válasza:
Király. Elkezdek zsibbadni enyhén, jó közérzet a problémák távolodnak, énekelhetnékem lesz, Jobb lesz a hangulatom azaz bódulok meg hülyéskedek és ha eleve jó kedvem van akkor pár perc nevetőgörcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!