Ha pl a Sparba egyedül bevásárolok és veszek Somersby-t akkor kérik a kasszánál a személyimet?
Figyelt kérdés
17 vagyok. Eladják nekem vagy szigorúan veszik?2021. júl. 26. 12:22
1/8 anonim válasza:
Szigorúan veszik, mert az állásukba kerülhet, ha 18 év alatti egyént szeszes itallal szolgálnak ki.
2/8 anonim válasza:
Kérik. Szigorúan veszik mivel hatosági büntetés jár érte. Továbbá a Spar-nál szokott lenni belsős szankció is.
3/8 anonim válasza:
Persze. Lehetsz akár próbavásárló is, hogy kiadják-e, vagy ha nem telekürtölöd vele fb-t, hogy te mekkora király vagy, hogy itt és itt vehettél piát. Vetesd meg valaki 18+ haverral, csak van.
4/8 anonim válasza:
fiataloktól szokták kérni, még az automata pénztárnál sem tudod kifizetni ameddig nem igazolják az életkorodat. kérj meg egy felnőttet, hogy vegye meg neked. 16-17 körüli srácok már többször kértek meg, hogy vegyek nekik egy üveg bort vagy pezsgőt. a kezembe nyomták a pénzt és megvártak a pénztárnál.
5/8 anonim válasza:
Én kb. eddig 4x vettem Somersbyt, egyszer kérték csak a személyit. De 18 vagyok, nem tudom, hogy hány évesnek nézek ki, de igen, csak egyszer kérték. Szóval kitudja, hogy elfogják-e kérni.
6/8 anonim válasza:
Rendeld meg online a SPAR-ból...
8/8 anonim válasza:
elvileg el kell kérniük, gyakorlatilag próba cseresznye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!