Valami jo hazipraktikak tudtok a masnapossag enyhitesere?
Figyelt kérdés
En egy felestol is kb masnapos leszek. De egy el nem szoktunk meg allni ha megyunk valamerre. Es engem borzasztoan erint, senki nek sem olyan rossz mint nekem. Ahogy elmondjak. Egy dolog van ami ki marad hogy a fejem nem szokott fajni. De ilyan eros hanyingerem van, szomjazok es nagyon almos vagyok egesznap.
Szoval esetleg valami tipp trukk?
Zsiros etel elotte tenyleg jo?
A masnapi husleves raktam nem segit pl.
2021. júl. 23. 11:43
1/6 anonim válasza:
Egyik tanárunk mondta anno, hogy jó erős eszpresszó kávé + frissen facsart citromlé neki segíteni szokott.
2/6 anonim válasza:
Igyál közben, illetve este lefekvés előtt sok vízet, illetve tarts mértéket az alkoholban.
3/6 A kérdező kommentje:
A sok voz ivas a kave es a citrom le sem segitett eddig 😅
2021. júl. 23. 12:33
5/6 anonim válasza:
Lefekvés előtt fél liter víz és egy Daedalon. Csak persze erre ittasan is emlékezni kell, mert reggel már lassabban hat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!