Miért csíp a dió, és van-e valami házipraktika ez ellen?
Figyelt kérdés
2007. dec. 3. 10:50
1/2 anonim válasza:
A diónak a vékony belső megszáradt hártya-héja csípi a nyelvet. Én úgy szoktam leszedni, hogy sütőben nagyon kis lángon pirítom, utána le lehet morzsolni és még finomabb az íze is.
2/2 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van, annyit még hozzátennék, hogy az is számít, hogy mikor szüretelték a diót, illetve beteg-e a fa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!