Van olyan alkoholos ital, amit egyáltalán nem isztok? Melyik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 14:19
11/14 anonim válasza:
Természetesen a bor, ha egyet kell mondani. Meg más "gyenge italok" is ugyanígy, tőlük csak szédülök, kábulok és hányok. Sajnos így van, el is hagytam ezeket. Ezzel szemben a legtöbb tömény esetében csak (!) eufóriát érzek, és 4 deci után sincs semmi másnapom. Én sem tudom, hogy tudott ennyire bejönni az egyik, és ennyire nem a másik.
12/14 anonim válasza:
Bornak nem bírom a szagát sem, aztán egyszer megkóstoltam, többet soha!
13/14 anonim válasza:
Sört így nyáron egyáltalán nem tudok inni, max vedelni.
14/14 anonim válasza:
Tiszta vodka, na annak csak ereje van, de íze semmi, alkoholos víz! Egyszer kóstoltam életemben, iszonyú pocsék volt, soha többé! Azóta is tartom magam ahhoz, hogy vodkát csak felöntve iszok, minden mást csak tisztán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!