Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 1 doboz sör után mennyi idő...

1 doboz sör után mennyi idő után lehet még érezni a szagát?

Figyelt kérdés
Még sosem ittam és nincs is úgy rá alkalmam, kivéve munka előtt. Mennyire lenne rossz ötlet 1-1 napon?
2021. jún. 26. 11:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ameddig fogat nem mosol.
2021. jún. 26. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Orrfüggő. Én sajnos mindent megérzek órák múlva is és ez nekem átok.

Munka előtt reggel sörözni? Ez az alkoholistákra jellemző.

2021. jún. 26. 11:53
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nincs az a mentol, amin át ne lehetne érezni a felböfögött sör szagát.
2021. jún. 26. 12:04
 4/12 A kérdező kommentje:
So ez nem olyan mint az energyi vagy a cigi 🤔😅
2021. jún. 26. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
So nm ez más tsa ez megézik vigyaz mer kibsz a munkavezetö!44!
2021. jún. 26. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Már dolgozol, de még soha nem ittál alkoholt? Azt hogyan? :D

Egyébként meg ennyit nem ér. Semmilyen munkahelyre nem mehetsz be úgy, hogy alkoholt fogyasztottál előtte. Ilyen melegben egy sör simán fejbevág, nem tudom mit dolgozol, de könnyen baleset lehet belőle. Vagy észreveszik rajtad, és repülsz.

Szabadnapod neked is kell, hogy legyen, nyilván nem dolgozol minden nap. Miért nem akkor ülsz be valahova a barátaiddal és próbálod ki?

2021. jún. 26. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
1 óra. Szerintem abszolút okés egy sört bedobni munka előtt, hacsak nem valami gépet/járművet kezelsz. De ja, érdemes valami rágóval, üdítővel leöblíteni, hogy ne legyen erős a sörbüfi.
2021. jún. 26. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, te a büdös életben nem voltál még munkavédelmi oktatáson, ugye? TILOS alkoholt fogyasztani munkakezdés előtt, ezen mi olyan felfoghatatlan? Elég, ha pultos egy büfében, leejt egy poharat, vagy késsel megvágja a kezét, vagy esetleg mást sebesít meg, és kiderül, hogy ivott, abból óriási balhé lesz...

Plusz eleve sok helyen szondáztatnak, és nem csak ott, ahol járművet kezelnek. De persze, nyugodtan biztasd a gyereket a hülyeségre...

2021. jún. 26. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Órákig lehet érezni, ha valaki fiygel rá.

Munka elött inni tilos, ha észrevesziok, azonnali felmondás a köveetkezménye, ha meg nem veszik észe, adott esetben komoly balesetet okozhatsz magadnak vagy másoknak.

2021. jún. 26. 14:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Volt màr nálunk olyan, aki bebaszva jött munkába és nem vették észre. 😆 ezért gondoltam,h ugye 1 sör nem árthat és még így észre sem veszik.
2021. jún. 26. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!