1 doboz sör után mennyi idő után lehet még érezni a szagát?
Orrfüggő. Én sajnos mindent megérzek órák múlva is és ez nekem átok.
Munka előtt reggel sörözni? Ez az alkoholistákra jellemző.
Már dolgozol, de még soha nem ittál alkoholt? Azt hogyan? :D
Egyébként meg ennyit nem ér. Semmilyen munkahelyre nem mehetsz be úgy, hogy alkoholt fogyasztottál előtte. Ilyen melegben egy sör simán fejbevág, nem tudom mit dolgozol, de könnyen baleset lehet belőle. Vagy észreveszik rajtad, és repülsz.
Szabadnapod neked is kell, hogy legyen, nyilván nem dolgozol minden nap. Miért nem akkor ülsz be valahova a barátaiddal és próbálod ki?
Utolsó, te a büdös életben nem voltál még munkavédelmi oktatáson, ugye? TILOS alkoholt fogyasztani munkakezdés előtt, ezen mi olyan felfoghatatlan? Elég, ha pultos egy büfében, leejt egy poharat, vagy késsel megvágja a kezét, vagy esetleg mást sebesít meg, és kiderül, hogy ivott, abból óriási balhé lesz...
Plusz eleve sok helyen szondáztatnak, és nem csak ott, ahol járművet kezelnek. De persze, nyugodtan biztasd a gyereket a hülyeségre...
Órákig lehet érezni, ha valaki fiygel rá.
Munka elött inni tilos, ha észrevesziok, azonnali felmondás a köveetkezménye, ha meg nem veszik észe, adott esetben komoly balesetet okozhatsz magadnak vagy másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!