12 nap alatt leküldtem 14 liter alkoholt. Sok?
Figyelt kérdés
12 üveg pezsgő
4 liter bor
1 liter vermut
Szabadságon vagyok, minden nap ittam. Berúgva sose voltam, mert el lehet osztani úgy délután megkezdve. Illetve egy idő után hozzászoktam.
2021. jún. 23. 19:14
1/9 anonim válasza:
Egy alkoholistának nem sok, normál embernek igen.
2/9 anonim válasza:
Sok benne a lé (Jávor Pál után szabadon).
3/9 anonim válasza:
Rövidtávon nem ég rád a ház, ha visszamész dolgozni és nem iszol, nem történt semmi eget rengető baj. Sztenderd egyetemista félévkezdés. Vagy skandináv/német turista éves nyaralása, amit csináltál.
De könnyebb hozzászokni, mint gondolnád. Szóval csak óvatosan, mert hosszútávon folytatva már annál nagyobb bajt tud okozni az ilyen napi 1 liter bor. Csak mert nem fáj és nem rúgsz be tőle még nagyon is roncsolod a májadat.
4/9 anonim válasza:
Az öngyilkossághoz már majdnem jó.
5/9 anonim válasza:
A helyedben nem volnék büszke erre.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem sok, de nem is dicsekednék vele :D
7/9 anonim válasza:
Kérdés hogy mi a picsának??Azt ne mond hogy finom az a szar...
8/9 anonim válasza:
Miért dicsekszel ezzel? (Mert ezt dicsekvésböl osztottad meg velünk. Ugyanis nem ittál te 14 l alkoholt, csak kb. 14 l alkoholos italt. Nem ugyanaz!) Egyébként nem egy vészes mennyiség amit elfogyasztottál.
9/9 anonim válasza:
Olyan, mintha napi 2 üveg bort ittál volna meg. Tulajdonképpen nem sok, csak hosszútávon káros lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!