Mivel a legjobb keverni a viszkit?
Figyelt kérdés
magaban nem szeretem mert tul eros es egeti a gyomrom. a cel az az hogy ne legyen annyira eros ize, konnyebben csusszon. a viszki kola egyedul picit unalmas . ti hogy szoktatok inni?2021. jún. 19. 08:32
11/18 A kérdező kommentje:
Nos, azert iszom mert sorbol nem fogom meginni 3 litert hogy berugjak :DD szeretem az izet, csak tul eros magaban
2021. jún. 19. 14:01
12/18 anonim válasza:
11
Ebben az esetben szóda vagy tiszta víz.Amikor ezt az italt nem kívánom a teljes erejében,akkor én is így teszek.
13/18 anonim válasza:
Itt válaszolok...
Ebből a szempontból lényegében mindegy,hogy fél liter 40% alkoholtartalmú ital fogy vagy egy liter 20%-os.Az elfogyasztott alkohol mennyisége ugyanannyi lesz.A hatása is kb. ugyanaz.
15/18 anonim válasza:
Whiskyt semmivel nem jó keverni szerintem, én jégen kívül biztos nem adnék hozzá semmit! Viszont a mézes whisky szerintem jól csúszik, nem olyan mint az igazi whisky.
18/18 anonim válasza:
Én tisztán szeretem a "viszkit" de te azzal kevered amivel szereted,ez mindenki ízlésén múlik... :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!