Vodkát mivel szokták keverni? (narancslén kívül) Mivel a legjobb?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 21:52
2/13 anonim válasza:
Na, én pont narancslével nem szeretem.
Tonikkal, vagy fűszeres paradicsomlével iszom.
5/13 anonim válasza:
Traubi+vodka
Lime+vodka
Narancs+vodka
pezsgő+vodka = K.O
6/13 anonim válasza:
A vodkát szinte mindennel keverheted mert nincs erősen aromás íze sőt a jó vodkának semmilyen íze sincs csak ereje. Így a gyümölcslevektől nem fog elütni sem csak erőt ad nekik. Szőlőlétől a fekete ribizliig bármivel.
7/13 anonim válasza:
Kocsmában sprite-al szoktuk inni. Lehet belőle vodka limonádét is csinálni. Tehát csinálsz egy jó kis limonádét, csak víz helyett vodka van benne. Elég ütős ha megiszol egy 2 dl-es pohárral belőle.
8/13 anonim válasza:
"Lehet belőle vodka limonádét is csinálni. Tehát csinálsz egy jó kis limonádét, csak víz helyett vodka van benne."
Ezt jobb helyeken úgy hívják Vodka Sour.
9/13 anonim válasza:
Ha pedig egy kis szódát is spriccelsz rá akkor Vodka Fizz lesz.
10/13 anonim válasza:
Bocs, nem tudtam hogy van neve is. :D Mindig úgy csináltuk, ksézen soha nem vettünk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!