Aki hangoztatja hogy alkoholisták meg alkoholizmus az neki egyfajta elégtétel ö nem iszik? Lenézi a szenvedély betegeket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 11:54
1/6 anonim válasza:
Alkalmanként iszok alkoholos italokat, ettől függetlenül nyilván negatív dolognak látom az alkoholizmust és a szenvedélybetegeket. Nem is igazán értem az összefüggést...
2/6 anonim válasza:
Most milyen kerdes ez, hogy lenezem e oket? :D Nyilvan betegek, de maguknak okoztak, senki nem mondta hogy szokjanak ra. Inkabb azt mondanám, hogy ruhellem oket. Foleg, hogy a legtobb alkoholista nem elvonon van, hanem haza allít seg* reszegen es ossze veri a csaladjat.
3/6 anonim válasza:
Ha szerintem a helytelen táplálkozás miatt sok az elhízott, akkor én most lenézem a túlsúlyosakat?
4/6 anonim válasza:
Az rossz kifejezés, hogy "lenézem", de mindenképpen meg van a véleményem róluk. És igen, az ilyen szerencsétleneket látva, bizonyos elégtétellel tölt el, hogy kézben tudom tartani az életem és nem vagyok szenvedélyek rabja.
Vagy nem tudom milyen választ vársz?
5/6 anonim válasza:
Mi van, most az alkoholisták szentté avatása van soron?
Igen lenézem őket, de nem csak lenézem, hanem utálom és megvetem, mert a szenvedélybetegek az egyetlen betegek, akik saját maguknak okozzák a bajt, aminek aztán a gyógyítását a közösség pénzéből intézik.
Ha egyedül otthon iszik, narkózik, dohányzik és csendben megrohad, akkor engem nem érdekel, de ne tegyen tönkre családokat és ne terhelje az állami egészségügyet a nyavalyáival.
6/6 anonim válasza:
Én évi 8* iszom kb, egy pohárral. Szóval azt hiszem elég jogosan választom le magam azokról, akik minden áldott nap isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!