Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Aki hangoztatja hogy alkoholis...

Aki hangoztatja hogy alkoholisták meg alkoholizmus az neki egyfajta elégtétel ö nem iszik? Lenézi a szenvedély betegeket?

Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmanként iszok alkoholos italokat, ettől függetlenül nyilván negatív dolognak látom az alkoholizmust és a szenvedélybetegeket. Nem is igazán értem az összefüggést...
2021. jún. 17. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Most milyen kerdes ez, hogy lenezem e oket? :D Nyilvan betegek, de maguknak okoztak, senki nem mondta hogy szokjanak ra. Inkabb azt mondanám, hogy ruhellem oket. Foleg, hogy a legtobb alkoholista nem elvonon van, hanem haza allít seg* reszegen es ossze veri a csaladjat.
2021. jún. 17. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha szerintem a helytelen táplálkozás miatt sok az elhízott, akkor én most lenézem a túlsúlyosakat?
2021. jún. 17. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Az rossz kifejezés, hogy "lenézem", de mindenképpen meg van a véleményem róluk. És igen, az ilyen szerencsétleneket látva, bizonyos elégtétellel tölt el, hogy kézben tudom tartani az életem és nem vagyok szenvedélyek rabja.

Vagy nem tudom milyen választ vársz?

2021. jún. 17. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Mi van, most az alkoholisták szentté avatása van soron?

Igen lenézem őket, de nem csak lenézem, hanem utálom és megvetem, mert a szenvedélybetegek az egyetlen betegek, akik saját maguknak okozzák a bajt, aminek aztán a gyógyítását a közösség pénzéből intézik.

Ha egyedül otthon iszik, narkózik, dohányzik és csendben megrohad, akkor engem nem érdekel, de ne tegyen tönkre családokat és ne terhelje az állami egészségügyet a nyavalyáival.

2021. jún. 17. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én évi 8* iszom kb, egy pohárral. Szóval azt hiszem elég jogosan választom le magam azokról, akik minden áldott nap isznak.
2021. jún. 18. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!