Aki alkesz volt miert tette le a piat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 00:02
1/10 anonim válasza:
30 év piálás után egyszer csak már annyitól berúgtam, mint egy gyerek. Ezt nehezen fogtam fel, nem akartam kevesebbet inni, mint amennyit megszoktam, így minden nap seggrészeg lettem. Hamarosan jött a nyombél fekély. Akkor megijedtem, pár hónapig semmi, aztán egyszer valami alkalomkor legurítottam pár deci bort, ami nem esett jól, a gyomrom megfájdult, pár óra múlva a fejem is majd szétesett, iszonyú rosszul lettem. Ez 3 éve volt, azóta nem piálok.
51f
2/10 anonim válasza:
Tükörbe nézett, és azt mondta, hogy mai naptól fogva felelősségteljesen fogom használni a tudatmódosítószereket.
Vagy belehalt.
3/10 anonim válasza:
Túl drága,volt már és éreztem nem törődöm életvitelt éltem .
4/10 anonim válasza:
Nem is az, de hova tettem le, mert most meg nem találom, basszameg...
5/10 anonim válasza:
Apám egyszer úgy berúgott, hogy kómába esett, detox lett a vége. Nem ivott semmit 7 évig, aztán bepótolta meg még rá is tett, hazahúzták a kocsmából 1 óra múlva már nem emlékezett rá és ment vissza, aztán eltemettük.
6/10 anonim válasza:
Mert változtatni akartam az életemen. Nem azért lettem alkesz mert olyan nagy buli hanem mert belekerültem egy olyan mókuskerékbe amiből nem láttam kiutat és eleinte könnyebb volt úgy ha piáltam mert telt az idő és nem azon gondolkoztam, hogy milyen nyomorult az életem és hogy kerültem ebbe a szituba. De aztán rájöttem hogy ez nem vezet sehova és inkább változtatni akarok. Elég nehéz volt lejönni róla de a háziorvosom segített sokmindenben, szakemberekhez elküldött. Aztán meg amikor végre jobban lettem akkor felmondtam a munkahelyemen, elhagytam a családomat és új életet kezdtem itt Svájcban. Itt van olyan állásom amit szeretek csinálni, van barátnőm akivel jól megvagyunk és eszem ágában sincs egy kortyot se inni.
7/10 anonim válasza:
Én szerencsére nem jutottam el az alkoholizmus legmélyebb bugyraiba. Egy vérképem eredménye, pontosabban a májenzimek szintje volt olyan horribilisan magas, ami eléggé mellbe vágott ahhoz, hogy erőt vegyek magamon.
8/10 Mansour válasza:
Hasonló a történetem, mint az 1-esnek. Nem voltam alkoholista, de így utólag visszatekintve nem álltam messze tőle. Aztán egyszer csak, elég hirtelen, kezdtem nem bírni a piát. Ha megittam a szokott mennyiséget, már rosszul voltam, fájt a fejem. Én rögtön lecsökkentettem a mennyiséget, mert ugye azért iszik az ember, hogy jól érezze magát, nem pedig hogy rosszul. :) De már akkor egy korsó sörtől vagy 2 dl bortól is bejött a rossz közérzet, így azt is elhagytam. Ez már vagy 10 éve volt, azóta javult kicsit a helyzet, már meg tudok inni egy sört vagy egy pohár bort úgy, hogy még jól érzem magam tőle. De mégis elég ritkán teszem, igazából nem kívánom már.
9/10 anonim válasza:
Anyám mert agyvérzést kapott. Azóta is állandó felügyeletre szorul. De megmondták már neki jóval korábban az orvosok, ha nem hagyja abba, ez lesz.
10/10 anonim válasza:
Nagyapám alkoholista volt 40 éves koráig és akkor hagyta abba végleg amikor meghalt az anyja májzsugorban. Ettől annyira megijedt, hogy soha többé nem ivott egy korty piát sem és gyökeresen megváltozott az élete. A húga is alkohol miatt halt meg, gégerákja volt. Aztán sajnos 5 éve a papa is meghalt gégerákban, igaz ő még mellé dohányzott is de durván 30 év telt el mire visszaköszönt a korábbi életmódja betegség formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!