Első randira milyen bort vihetnék? Részletek megjegyzésben
Figyelt kérdés
18/fiu vagyok. Első randira szeretnék vinni egy bort is mert a lány nagyon szereti a borokat de sajna azt nem tudom milyet szeret...10000-30000 ft közötti bort vinnék.2021. máj. 18. 21:54
11/15 anonim válasza:
Virágot sem vinnék, mert azt folyamatosan fogni kell. Ha sétáltok, az egyik keze végig foglalt, stb. Inkább bonbont, azt el tudja tenni a táskájába. Első randira soha ne vigyél ekkora értékű ajándékot. Se 18 évesen, se később. Majd az első évfordulóra, születésnapra, érettségire lehet komolyabb ajándékot venni, ha jobban ismered az ízlését. Első randira ne! Neki is kellemetlen lesz, mert olyan mintha meg akarnád vásárolni. Ha elfogadja, aztán mégsem tetszel neki, akkor ő is rosszul fogja érezni magát. Ha tetszel neki, akkor azért, hogy nem viszonozta.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok gyors választ! Mostmár minden tiszta:D
2021. máj. 20. 09:37
13/15 anonim válasza:
A lánynak vegyél virágot vagy csokit, a bort meg add nekem, én tudom is értékelni. :) Aki nem iszik bort ilyen árkategóriában, kár is belé, úgysem fogja érezni a különbséget egy 4000 ft-os borhoz képest sem jó eséllyel.
14/15 anonim válasza:
Bartos Ezerjót, mondjuk az megfizethetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!