Szerintetek melyik a legihatóbb nagyüzemi magyar sör?
:D Kukorica nem ízesítésre szolgál, de lényegtelen.
Mostanra már csak pár sörben van kukorica, pl. a Kőbányai, a Soproni alapsöre, Borsodi alapsöre.
Én a Dreher hidegkomlósát, a pale ale-t, a Soproni APA-t, és a Borsodi Hoppy-t kedvelem a nagy gyártók sörei közül, IPA-t még számomra elfogadhatót nem ittam a nagyüzemiek közül. Nagyüzemiek alapsöreit nem kedvelem. Kukoricás söröket én sem kedvelem, de tény, hogy azokat jobban be kell hűteni, és szerintem függ a környezeti hőmérséklettől is, hogy az ihatóvá válik-e azok számára is, akik alaphelyzetben nem szeretik. Egy Kőbányai, nyáron, nagymelegben, valóban szomjasan, jól behűtve könnyen iható.
13
Persze ,hogy nem hülyeségből rakják bele a kukoricát.Hanem elsősorban a költséghatékonyság miatt.A kukoricánál jóval drágább maláta egy részét pótolják,spórolják meg vele.
Az alap sör összetétele:Ivóvíz,árpamaláta komló.Nem kell abba kukorica.A komló és a maláta arányán múlik,hogy milyen keserű a ser.
máj. 17. 18:41
Nem kell romszárazra erjeszteni a sört, és akkor nem lesz keserű minimális komlótól is. Én is utálok 1-2 ilyen száraz keserű sört, de nem az a minőségi megoldás, hogy hányjuk bele kukoricát, amitől meg hányásíze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!