Szerintetek melyik a legihatóbb nagyüzemi magyar sör?
Figyelt kérdés
Nekem a dreher gold jön be a legjobban,ti melyiket isszátok legszívesebben?2021. máj. 13. 19:43
1/24 anonim válasza:
Mióta belerakták, a kukoricát azóta nem iszok nagy üzemi sört de előtte a Borsodi,Kőbányai volt a favorit .
2/24 A kérdező kommentje:
A kukoricás söröket én sem iszom meg, de a dreher goldban nincs kukorica :)
2021. máj. 13. 20:07
3/24 anonim válasza:
1
Mostanában már inkább kezdik elhagyogatni a kukoricát..
----------------------------------------
Pécsi: Szalon,Premium Lager,Pils
Borsodi: Mester,IPa
Soproni: 1895,Démon
Dreher:Gold,IPA,Bak
4/24 anonim válasza:
Hál Istennek,kezd megjönni az eszük mert a kukoricától egyszerűen ihatatlan lett.
Csak azok veszik akik az alkoholért iszák a sört,nem pedig a élvezetért .
5/24 anonim válasza:
nekem leginkabb a Borsodi es Soproni a legjobb, azokbol is leginkabb a Mester es IPA
6/24 anonim válasza:
Ezt el sem tudtam olvasni mert könnyezet a szemem és ökölbe szorult az öklöm.
Az összes iható mindenki játsza
az új gazdagot az interneten.
Már megint le leszek pontozva de ha nem ízlik a köbányai akkor idjál ízesitet sört érsd szörpöt.
7/24 anonim válasza:
Érdekes én kifejezetten bírom bent a kukoricát, pl. Kőbányai. Fura is hogy olyan sokan meg rossznak érzik
8/24 anonim válasza:
Magyarból ezek a kedvenceim:
Borsodi Bivaly
Dreher Gold
Borsodi Mester
Egyébként barna cseh söröket iszok inkább.
9/24 anonim válasza:
Kőbányai és a többi gagyi sör kukoricával csak a lepukkant csövesek isznak kukorica ízesítésű söröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!