Tojást sörrel hogyan kell inni?
Sok angol nyelvű oldalon írnak róla. Óvatosan fel kell hevíteni a sört (ne forrjon), majd a tűzről levéve óvatosan, gyors keverések mellett hozzá kell adni az előzőleg cukorral alaposan kikevert 1-2 tojássárgáját.
Igazából ez enyhén “megfőzi” a tojást, mint egy sütis főzött krém esetén.
Gondolom, azért itták, amiért a kondizók is, energiáért (igaz, utóbbiak a fehérjét is megisszák).
Köszönöm a válaszokat, a miértjét sejtettem én is, elsősorban a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, de úgy tűnik nem csak én járok keveset kocsmába, ez valóban nem túl elterjedt.
Az interneten én is találtam olyan leírást amiről az első írt, a sorozatban viszont úgy csinálták ahogy a hatos írja, beleütötték és kész. Mindegy, engem érdekel, hétvégén kipróbálom így is úgy is, paradicsomlével is finom állítólag:DD
Részemről mindenkinek ment a zöld, esetleges élménybeszámolót ha valaki próbálta már még várok:)
Ffoh, egyszer voltam egy több napos bulin, sok lengyel volt. Hogy azok mennyit bírtak inni. Csávó reggel hót másnaposan remegő kézzel fogta a sört és itta, mint a vizet. Ráadásul ezek aktív túrázók voltak.
Nem tudom hogyan csinálják, én ha este iszom másnap tuti nem tudok túrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!