Mivel keveritek a vodkát?
Figyelt kérdés
Jó koktél recepteket is passzolhattok! Általában magában iszom, de most nem vagyok olyan félisten állapotban.2021. máj. 9. 22:07
14/20 anonim válasza:
Mostanában már inkább olyan vodkát veszek amit nem kell bekeverni. Viszont mi régen fagyasztó hideg vodkát almalével, sprite-tal, narancslével vagy Fantával kevertük. Ha nagy meleg van csinálsz egy erősen citromos és édes limonádét és ahhoz is nagyon illik. Mivel gondolom olcsóbb vodkáról beszélünk ezért legyen mindig jéghideg ha van rá lehetőség, mivel gyengébben érezhetőek a kellemetlen ízjegyei.
15/20 anonim válasza:
Eleinte semmivel, aztán ahogy egyre többet iszom, már a vízzel is képes vagyok összekeverni.
16/20 anonim válasza:
Semmivel. :D, max amikor nyáron koktélozunk.
17/20 anonim válasza:
Nekem az új kedvencem a vodkaszóda, jó sok citromlével és kis édesítővel (nem ehetek cukrot). Nagyon szeretem az extrán savanyú limonádét és elveszik benne a vodka íze, tehát kellemesen itatja magát, mintha limonádéznék.
Ha meg shot, akkor alpro csokis ízú kókusztejjel, vagy tömény (cukormentes) szörppel
18/20 anonim válasza:
Málnával, vagy narancs szörppel. Illetve egy kevés szörpre fújom rá a szódás üvegből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!