Ti mivel keveritek?

Figyelt kérdés

Cherryt

Vodkát

Whiskyt

Esetleg pálinkát

2019. dec. 22. 16:12
 1/4 ZerAti válasza:
100%
A vodkát azt Martinival! Három egységnyi vodka, illetve egy egységnyi Martini. Jéggel shakerben felrázva vagy keverve.
2019. dec. 22. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

-nem iszom ilyet

-semmivel vagy fantával

-semmivel vagy kólával

-semmivel

2019. dec. 22. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Cherry-t kólával, mi mással, cherry-s kóla, esetleg egyébként egy szárazabb vörösborral még jól együttműködhet.

Vodkát bármivel, hisz bármiben képes "eltűnni". Én speciel sprite-al szoktam vagy valamilyen lime-os, citromos üdítővel, de szóda+egy citromkarika, teljesen elégséges az is.

Whisky-t pl. kólával szokás, de én még olyan long drinket nem ittam, amiből a whisky ne ordított volna ki és nem szeretem, így azt semmivel.

Pálinkát fajtagyümölccsel, gyümölcslével! Azaz barack pálinkát rostos barackkal, körte pálinkát körtelével stb... Pálinka tulajdonságai lehetnek olyanok, hogy nem tudsz belőle jó ízű, magát itató hosszú italt csinálni, meg kell válogatni, mi a jó alapanyag erre. Pálinkánál nem, hogy eltüntetsz a felöntésre szánt egyéb itallal mondjuk úgy, hogy "hibákat" hanem azt kiemeled vele, ráerősítesz arra! Minek után sokan kedvelnek egyébként szigorúan véve pálinkahibákat, azaz keresik és elvárják egy pálinkától azt, ami szakmai szemszögből nézve egyébként hibának számít, így nincs könnyű dolgod már csak ezért sem.

2019. dec. 23. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Én csak a vodkát szoktam keverni, mert az íztelen, de azon kívül mindent tisztán iszok!
2019. dec. 23. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!