Van jó whiskey 10.000Ft alatt?
Soha nem ittam még whiskeyt, de baráta szerint nagyon jó, csak vigyázni kell milyet veszek.
Jack Danielst és Jim Bean-t szokták dicsérni, amit azért prefelálok mert kijönne a keretből.
Szóval tapasztalatokra vagyok kíváncsi, ki milyet szeret és mennyibe kerül?
"Inkább jagermeister-t vegyél, ami nem gabonapárlat,"
Whiskey mióta gabonapárlat?
A Jägermeister is jó, csak épp másfajta pia, itt most whiskey-ről van szó! Aki a whiskey-t nem szereti, az minek ír ide? Ízlés dolga, nem pedig a lebeszélésé!
#11-es, akkor szerinted mégis mi a whiskey, ha nem gabonapárlat?
Viszont azt megkérdezném, hogy az ízlésem miért lett lepontozva? (#4) Amúgy meg még 10 ezer alatt is a ritkább whiskey-ket ajánljátok, amik egyetlen hibája, hogy nehezebben beszerezhetők, legalábbis neten kívül!
tegnap 15:37
A gyakoribb whiskyknek 10 ezer alatt meg az a nagy hibája, hogy többnyire nem érik meg az árukat. A Jack No.7 ma szerintem se rossz vétel, de én azért nem ajánlgatnám úgy, hogy "nem lehet mellélőni" vele, mert dehogynem lehet. És nem csak sznoboknál.
Ha már ennyire számít a pénz (egyébként nekem is), akkor ne az legyen már a szempont, hogy nem találod meg a tescoban... szerintem minden megyeszékhelyen van olyan italbolt, ahol megkapod a "ritkább" whiskyket, de ha nincs, akkor is megrendelheted egy PP.pontra úgy, hogy még szállítással együtt is jobbat kapsz, mint szupermarketből ugyanannyiért. Kivéve persze, amikor készletsöprést tartanak drága whiskykből 30%+ kedvezménnyel :)
tegnap 13:45
Nem te vagy az, aki össze szokta keverni a whiskyt és a brandyt? :)
Persze, rendelni nem gond azért, de ha közelebbről is elérhető...
"A gyakoribb whiskyknek 10 ezer alatt meg az a nagy hibája, hogy többnyire nem érik meg az árukat" - már miért ne érnék meg? Szeszfok és kiszerelés is ugyanaz, azon kívül csak száj ízlése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!