Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy tudnak ilyen sokat inni...

Hogy tudnak ilyen sokat inni az emberek?

Figyelt kérdés
Egy hete minden nap be rugok és már most érzem hogy tönkre teszem vele az életemet mert egész nap egy hulla vagyok néha fáj a fejem és álmos vagyok. Akik minden nap isznak azoknak hogy nem lesz másnap szr? Példa rá a papám.
2021. ápr. 15. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
majd megszokod, ez sem megy egyből
2021. ápr. 15. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy a többségük nem nulláról lett egyik napról a másikra masszív alkoholista. Eleinte a munka után megivót napi 1-2 sörrel kezdték ők is, és csak idővel lett belőle 3 majd 4 majd több... ahogy szokott hozzá a szervezetük, és egyre több kellett a bódultság eléréséhez.
2021. ápr. 15. 13:35
 3/10 anonim válasza:
100%
Hát gondolom megszokta a szervezetük
2021. ápr. 15. 13:41
 4/10 anonim válasza:
100%
Idő után hozzászoksz, ha lehet így fogalmazni :D
2021. ápr. 15. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Napi sörök,tömények pénteken kifulladásug.
2021. ápr. 15. 13:47
 6/10 Phoney ***** válasza:
100%

Sokat „segít” pl., hogy az alkoholisták teljesen elfelejtik, milyen volt a józan(abb) élet, úgyhogy nincs összehasonlítási alapjuk, nekik már szarul lenni a mindennapi realitás. Így alakul ki az a csodaország, ahol velük és az alkohollal semmi baj nincs, csak az a kva világ, meg "a sok idegesítő hülye" tehet mindenről, a kialvatlanságot és a fejfájást is beleértve.

Annyiban esetleg "könnyebb" nekik, hogy amikor az ember már egy ideje többé-kevésbé napi szinten piál, akkor az alkohol sokkal biztosabban hozza az eufóriát és megnyugvást, ami akár teljesen eltünteti a rossz közérzetet. Legalábbis amíg nem reggeltől estig iszik.

2021. ápr. 15. 13:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Tegnap olyan részeg voltam mint a gerej megittam 3 liter sört.. :D Imádom hogy nagyon bátor vagyok tőle most is egy csajjal beszéltem egész este
2021. ápr. 15. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

3 liter? Az csak 6 sör apukám, kispályás vagyol :)

Amúgy elég trollszagú a kérdés, sok ilyen "naponta berúgok" kérdéssel találkozom mostanság :D

2021. ápr. 15. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Jó nektek, hogy a gyomrotok bírja.

Nálam meg inkább mindig az eufórikus állapot hiányzik. Akármennyit iszok, nem érzek hányingeren kívül semmit.

Utoljára szilveszterkor ittam komolyabb mennyiségben. Akkor fél liter whiskey + 2dl likőr + 6 doboz sör.

Simán járkálgattam bármiféle szédülés vagy bódult állapot nélkül viszont rókáztam is rendesen.

Irigy vagyok azokra akiknél teljes értékű hatást vált ki az alkohol és javarésze a fejükbe szál, nem pedig kijön belőlük.

2021. ápr. 15. 15:50
 10/10 anonim válasza:

Amugy mi ertelme van ennyit inni? Nem lenne jobb pl. jozanul beszelgetni azzal a lannyal?

Nem kotozkodesbol csak tenyleg erdekel.

Nem tudom mi a jo abban hogy masnap full szarul van az ember, es reszegen meg elveszti a realitas erzeket.

2021. ápr. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!