Hogy tudnak ilyen sokat inni az emberek?
Sokat „segít” pl., hogy az alkoholisták teljesen elfelejtik, milyen volt a józan(abb) élet, úgyhogy nincs összehasonlítási alapjuk, nekik már szarul lenni a mindennapi realitás. Így alakul ki az a csodaország, ahol velük és az alkohollal semmi baj nincs, csak az a kva világ, meg "a sok idegesítő hülye" tehet mindenről, a kialvatlanságot és a fejfájást is beleértve.
Annyiban esetleg "könnyebb" nekik, hogy amikor az ember már egy ideje többé-kevésbé napi szinten piál, akkor az alkohol sokkal biztosabban hozza az eufóriát és megnyugvást, ami akár teljesen eltünteti a rossz közérzetet. Legalábbis amíg nem reggeltől estig iszik.
3 liter? Az csak 6 sör apukám, kispályás vagyol :)
Amúgy elég trollszagú a kérdés, sok ilyen "naponta berúgok" kérdéssel találkozom mostanság :D
Jó nektek, hogy a gyomrotok bírja.
Nálam meg inkább mindig az eufórikus állapot hiányzik. Akármennyit iszok, nem érzek hányingeren kívül semmit.
Utoljára szilveszterkor ittam komolyabb mennyiségben. Akkor fél liter whiskey + 2dl likőr + 6 doboz sör.
Simán járkálgattam bármiféle szédülés vagy bódult állapot nélkül viszont rókáztam is rendesen.
Irigy vagyok azokra akiknél teljes értékű hatást vált ki az alkohol és javarésze a fejükbe szál, nem pedig kijön belőlük.
Amugy mi ertelme van ennyit inni? Nem lenne jobb pl. jozanul beszelgetni azzal a lannyal?
Nem kotozkodesbol csak tenyleg erdekel.
Nem tudom mi a jo abban hogy masnap full szarul van az ember, es reszegen meg elveszti a realitas erzeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!