Miért van az hogy egyes emberek nem isznak és nem is akarnak inni?
De jó nekik, bár én se akarnék :-D
Egyébként dicséretes. Nem kell pia ahhoz, hogy jól érezd magad.
Én személy szerint azért, mert undorító az íze. Legyen szó sörről, borról, rövidről, vagy bármi másról, egyiknek se "jött be" az íze. Akkor meg minek igyam?
Emellett drága, és káros is, szóval abszolút nem éri meg.
Ismerek embert, aki nem szereti az ízét. Aztán van, akinek volt egyszer egy olyan másnapja, hogy egy életre megutálta a piát. Van, aki sajnálja rá a pénzt. De csomó más oka is lehet: valaki attól tart, hogy hízlal és negatív példa lehet, ha szülő vagy közeli rokon alkoholista.
Én szoktam inni, ha úgy adódik, de előfordul, hogy kényelmesebb valahova kocsival menni és hazajönni, akkor értelemszerűen nem iszok. Ami az alkohol okozta jókedvet illeti, én hamis boldogságnak tartom, ami ráadásul hamar el is múlik (pedig azért spiccesen felszállni egy szinte üres, meleg buszra, majd leülni és behunyni a szemed... Ahogy zötykölődik a busz és te úgy érzed, hogy egyszerre lebegsz és repülsz... Na ez egy leírhatatlanul jó érzés :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!