Akik isznak azok miért isznak?
Figyelt kérdés
Én is minden második nap iszok és azért mert krva jó érzés nem érdekel semmi leszrok mindent. Elfejtem a problémáim és nem vagyok stresszes. Ez nekem kb 1 napig tart mig másnapos vagyok utána megint unom magam. Utána megint iszok és igy tovább.. Kb 1 hete igy megy szerintetek alkoholista lettem?2021. ápr. 14. 14:32
1/11 anonim válasza:
Én minden nap iszom. 2.5 liter vizet.
Gyűlölöm azokat, akik kisajátítják az "ivás" szót az alkoholnak.
2/11 anonim válasza:
Jó úton haladsz felé.
Én naponta egy deci vörösbort iszok, mert vérszegény vagyok (a vaskészítményektől hányingerem, székrekedésem van), meg néha bontunk egy sört.
3/11 Phoney válasza:
Alkoholista akkor leszel, amikor már nem te döntöd el többé, hogy folytatod-e, csak az a baj, hogy ez nem derül ki, amíg nem próbálod letenni. Nem egy hét szokott lenni, de azért nem mindenkinek kell sok idő a függőséghez. Ilyenkor még nem is az a legnagyobb baja az embernek, hogyha nem ihat, hanem az, hogy ha igen; mert akkor fog is.
5/11 anonim válasza:
én azért mert visszahúzódó vagyok és ez segít hogy normálisan tudjanak beszélgetni velem az emberek
6/11 anonim válasza:
Nekem is jól esik, szeretem a jó whisky-ket, meg a jó söröket .
De én már 13-14 éve napi szinten iszom . Eleinte sörözgettem majd jött a whisky, sör aztán az utóbbi időben van olyan, hogy csak whiskyt iszom amíg be nem rúgok... Berúgás alatt nem azt kell érteni, hogy a saját hányásomban fekszem és nem tudok mozogni stb...
Rendes munkahelyem van, minden nap be tudok menni és el is végzem a feladatom ami nem kis felelősséggel jár hozzáteszem . Mégis minden nap iszom .
7/11 mindentudó99 válasza:
#1 A bor sör rövidital kategóriában mégis mire számítottál ha ivásról van szó?
8/11 anonim válasza:
"Elfejtem a problémáim és nem vagyok stresszes". Egyedül is sikerült megválaszolni a kérdést
9/11 anonim válasza:
Gasztronómiai értéke van a szeszesitalnak. Számomra semmi mást nem jelent.
10/11 anonim válasza:
Nekem is csak gasztronómiai élményt jelent. Ha alkoholmentesen is tudná ezt hozni egy jó whisky vagy kraft sör, nem innám az alkoholost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!