Más mennyire érzi gáznak ha olcsó sört vagy olcsó bort vagy sok energiaitalt vagy más igénytelen káros dolgot vesz a boltban?
Péntekenként általában megiszom egy sört vagy egy pohár bort. Simán vehetnék drágábbat is, de nekem ful megfelel az arany korsó meg a la fiesta. Egyszerűen ilyen igénytelen vagyok, meg kicsit zsugori is.
Sajnos elég sok energiaitalt iszom. A kávéra érzékeny vagyok. Barátnőm is energiaitalozik. Ha jönnek vendégek őket is megitatjuk vmi olcsó lőrével.
Pennybe viszont csak én járok. Ront a helyzeten hogy a melegételt rendeljük, sokmindent a piacon veszünk és tisztálkodó-tisztító szerekért a dm-be járunk. Mindig szégyellem magam mikor megveszem ezeket. Úgy érzem hogy alkesznek vagy csövesnek néznek. Alapból kellemetlenül érzem magam ha egészségtelen meg olcsó dolgokat veszek.
A helyi Pennyben elég elbaszott embernek gondolatnak mert oda csak a károsabb és olcsóbb dolgokért járok.
Más is van akinek ilyen dolgai vannak. Kicsit kényszeresnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!