Más mennyire érzi gáznak ha olcsó sört vagy olcsó bort vagy sok energiaitalt vagy más igénytelen káros dolgot vesz a boltban?
Péntekenként általában megiszom egy sört vagy egy pohár bort. Simán vehetnék drágábbat is, de nekem ful megfelel az arany korsó meg a la fiesta. Egyszerűen ilyen igénytelen vagyok, meg kicsit zsugori is.
Sajnos elég sok energiaitalt iszom. A kávéra érzékeny vagyok. Barátnőm is energiaitalozik. Ha jönnek vendégek őket is megitatjuk vmi olcsó lőrével.
Pennybe viszont csak én járok. Ront a helyzeten hogy a melegételt rendeljük, sokmindent a piacon veszünk és tisztálkodó-tisztító szerekért a dm-be járunk. Mindig szégyellem magam mikor megveszem ezeket. Úgy érzem hogy alkesznek vagy csövesnek néznek. Alapból kellemetlenül érzem magam ha egészségtelen meg olcsó dolgokat veszek.
A helyi Pennyben elég elbaszott embernek gondolatnak mert oda csak a károsabb és olcsóbb dolgokért járok.
Más is van akinek ilyen dolgai vannak. Kicsit kényszeresnek érzem magam.
18
Mondjuk én nem főzök sört.Ahhoz lusta vagyok.De mostanában ha iszok,akkor leginkább sört.Olyan 300 forintig.Ennél drágábbat nem nagyon veszek.Nekem ebben az ártartományban talán a Pilsner Urquell,Staropramen Granát jön be a legjobban.Bizonyára jók a drága kézműves sörök is... de ha több korsóval legurít az ember,akkor azért az ár nem mindegy.
20: Köszi, érdekes infó. Bár engem annyira nem lep meg. Valószínűleg nagyon olcsón veszik az alapanyagokat és sok emberen átmegy. Így működik a tömeg gyártás, de nem véletlen alakult így. A többség (többek közt én is) szereti a kényelmesebb utat választani. + Attól hogy olcsó nem vagyok benne biztos hogy egészségtelen, majd ha több energiám lesz utánajárok.
Tetszik hogy vannak emberek akik maguknak gyártják a sört. Valószínűleg nem olyan fásultak mint én. Jó tudni hogy vannak akik még ha az életnek csak egy kis területén is, de ellenálnak a tömegtársadalomnak.
Az hogy ennyi adó van rajta nem biztos hogy baj. Azért az alkohol sok problémát okoz a társadalomnak, azt is bele kell számolni.
En egy 21 eves lany vagyok, imadok csinosan oltozni, szinte csak szoknyaban jarok, van mukormom muszempillam, imadok sminkelni.
Megis mindig kis keserut,meg Kobanyait veszek raadasul nem is a hutobol, hanem szobahomersekletuen. A latszat neha csal🤷🏽♀️
Mondjuk engem sose zavart ha prolinak neznek, mert egy az hogy valoban az vagyok, ketto h szeretek az lenni. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!