Mit tegyek a párom szeret inni ?
Figyelt kérdés
Eddig napi rendszerességgel itta meg pár hete át állt arra hogy csak hétvégén. De engem ez is zavar mert úgy érzem nem képes meg lenni alkohol nélkül de szeretem és nem tudom hogyan segítsek neki.2021. febr. 26. 10:49
1/32 anonim válasza:
Támogatni tudod a terápiában. De drogossal, alkesszal, játékfüggővel jobb eleve nem kezdeni.
2/32 anonim válasza:
Ahogy elnézem, van benne igény arra hogy változtasson. Adj neki időt, alkoholnál extrém esetben konkrétan halálos is lehet az elvonás, fokozatosan érdemes csökkenteni. A napi szintű ivás helyett egyelőre tök jó ha csak hétvégén, utána lehet majd kéthetente, havonta, aztán lejönni róla szépen. Adj neki időt, támogasd és adj neki pozitív megerősítést, hogy jó irányba indult, csak így tovább, ne álljon meg itt.
3/32 anonim válasza:
Ott kell hagyni, csak akkor fog leszokni, ha ő maga határozza el.
Időpazarlás.
4/32 A kérdező kommentje:
szerencsére nem tart még ott hogy terápia keljen neki
és volt már olyan hogy nem ivott napokig
csak ugy érzem nem lenne meg nélküle
tudom hogy szeret és nagyon igyekszik
2021. febr. 26. 10:57
5/32 anonim válasza:
"úgy érzem nem képes meg lenni alkohol nélkül"
Akkor hadd igyon már legalább hétvégén!
6/32 A kérdező kommentje:
szerintem nem az
Tudom h változni akar
és csak sört iszik semmi tömény semmi más ital
azt is péntektől vasárnapig ezeken a napokon is 3/nap
2021. febr. 26. 11:30
7/32 anonim válasza:
Elolvastad egyáltalán a leírást? Jelenleg is csökkenti az "adagot"...
8/32 A kérdező kommentje:
figyelj én tanácsot kértem és nem azt h hagyjam el nem fogom el hagyni szeretem
2021. febr. 26. 11:37
9/32 A kérdező kommentje:
igen
és nem kell támadni köszönöm
2021. febr. 26. 11:39
10/32 anonim válasza:
Miért ne ihatna 3 sört, komolyan sanyargatni akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!