1/11 anonim válasza:
Ide látom a gyárat :-) A világost sikerült nagyon elcseszni, pedig jó volt. Mostanában Rákóczit iszok.
2/11 anonim válasza:
Épp most is azt iszom.
Borsodi vagyok, Borsodit iszom😂
Amúgy csak azért mert ez ízlik a legjobban, na meg a Heineken
3/11 anonim válasza:
Én az aranyászokat szeretem, meg a sopronit. Borsodit már régen ittam, de akkor sem izlett. Amúgy sem vagyok iszákos típus, talán 2 havonta egy-két sör lemegy.
4/11 anonim válasza:
Észrevehetően jobb, mint pár évvel ezelőttig volt. Ha kommersz magyar világost iszom, akkor már inkább az, mint a Soproni, ami rosszabb lett vsz.
5/11 anonim válasza:
Sose volt a kedvencem.Túl erős íze volt.A Borsodi Bivaly-t azt sokszor vettem,de csak az alkoholtartalma miatt.Inkább Arany Ászok-os voltam.
6/11 anonim válasza:
Fél perc alatt fejfájást okoz nekem.
Kerülöm.
Ízesített söreik műanyagból vannak. Borzalmas utóízük van.
Kommmersz közül nekem csak a Soproni és a Pécsi jön számításba.
7/11 anonim válasza:
A sima Borsodi és a sima Soproni az a 2 sör amit nem vagyok hajlandó meginni. A Borsodi bivaly már ihatóbb de az se az igazi, a mestert viszont szeretem.
8/11 anonim válasza:
A Borsodi Ipa,mester egészen iható szerintem.De akkor már inkább Pécsi Szalon.Az olcsóbb is meg nekem jobban ízlik.
9/11 anonim válasza:
A Mestert elnevezném sörnek, a többi valami irgalmatlan hibahalom.
10/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval,a mester egész jó tétel,a magyar nagyüzemi sörök közül nekem az jön be a legjobban,a többi nagyon gyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!