Hogyan isszátok a vodkát?
Ha "muszáj", akkor tisztán, húzóra. De ilyen max akkor fordul elő, ha egy buliban valaki nagyon ragaszkodik hozzá, hogy igyak vele egy vodkát. Normál esetben nem iszok se vodkát, se szar minőségű pálinkát.
Kinőttem már abból, hogy mindegy, csak ártson meg legyen olcsó. Van annyi finom ital amit szeretek, hogy nem fogok vodkát inni magamtól, mert nincs semmi élvezeti értéke számomra. A keverés pedig csak ennek az elfedésére tett gyenge próbálkozás.
Tisztán hűtőhidegen.
De minden rövidet tisztán iszok, minek higítsam, meg keverjem, úgy nem üt :D
van bloody mary-t keverek vagy white russian-t.
a bloody mary viszonylag igénytelen, a white russian-hoz elég sok alapanyag kell, de a nagyrészét otthon meg tudod főzni.
főzök egy kör méregerős kávét (4dl), ahhoz hozzámegy a cukor, szirupot főzök belőle, ahhoz egy deci rum. kihűtöm. pakolok jégkockákat a pohárba, beleöntök fél deci vodkát, ahhoz megy a szirup, a tetejére pedig egy kávéba való tejszín. én így készítem el, nem ez a hivatalos recept. lehetőleg ne 3 decis pohárból idd, mert fejreállsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!