Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan isszátok a vodkát?

Hogyan isszátok a vodkát?

Figyelt kérdés
Én fele-fele arányban felöntöm gyümiléves (narancs, vagy kékszőlő) esetleg energiaitallal. Aztán a kortyokat még sörrel is lekísérem. 20 évesen voltam részeg először (szerelmi bánat..xd) és akkor tisztán ittam, azóta nem is bírom még az a szalicilszeszes szagát, nem hogy az ízét, így próbálom ezekkel a módszerekkel eltűntetni azt a kellemetlen ízt.
2021. jan. 27. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Üdítővel vagy feles tisztán.
2021. jan. 27. 23:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tisztán, hidegen, kísérő nélkül.
2021. jan. 28. 01:04
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha "muszáj", akkor tisztán, húzóra. De ilyen max akkor fordul elő, ha egy buliban valaki nagyon ragaszkodik hozzá, hogy igyak vele egy vodkát. Normál esetben nem iszok se vodkát, se szar minőségű pálinkát.

Kinőttem már abból, hogy mindegy, csak ártson meg legyen olcsó. Van annyi finom ital amit szeretek, hogy nem fogok vodkát inni magamtól, mert nincs semmi élvezeti értéke számomra. A keverés pedig csak ennek az elfedésére tett gyenge próbálkozás.

2021. jan. 28. 10:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tisztán hűtőhidegen.

De minden rövidet tisztán iszok, minek higítsam, meg keverjem, úgy nem üt :D

2021. jan. 28. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

van bloody mary-t keverek vagy white russian-t.

a bloody mary viszonylag igénytelen, a white russian-hoz elég sok alapanyag kell, de a nagyrészét otthon meg tudod főzni.

főzök egy kör méregerős kávét (4dl), ahhoz hozzámegy a cukor, szirupot főzök belőle, ahhoz egy deci rum. kihűtöm. pakolok jégkockákat a pohárba, beleöntök fél deci vodkát, ahhoz megy a szirup, a tetejére pedig egy kávéba való tejszín. én így készítem el, nem ez a hivatalos recept. lehetőleg ne 3 decis pohárból idd, mert fejreállsz :D

2021. jan. 31. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
100%-os naranccsal ittam amikor még ittam vodkát,de manapság ha iszok valamit akkor nem sokat,és szigorúan tisztán.
2021. febr. 3. 00:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Magába
2021. febr. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!