Hogyan isszátok a vodkát?
Figyelt kérdés
Én fele-fele arányban felöntöm gyümiléves (narancs, vagy kékszőlő) esetleg energiaitallal. Aztán a kortyokat még sörrel is lekísérem. 20 évesen voltam részeg először (szerelmi bánat..xd) és akkor tisztán ittam, azóta nem is bírom még az a szalicilszeszes szagát, nem hogy az ízét, így próbálom ezekkel a módszerekkel eltűntetni azt a kellemetlen ízt.2021. jan. 27. 21:24
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Rövidből max jager vagy Unicum. Ha vodka van azt max úgy, hogy nemrég szedték ki a fagyasztóból és tisztán, nem ütöm fel semmivel. Ha ilyen langyos szobahőmérsékletű akkor a hideg végigfut a hátamon olyan szar 😅
2/17 anonim válasza:
tisztán,kis kortyokban szoktam.
lehúzva nem szeretem és ízesítve sem.
3/17 anonim válasza:
Már sehogy.Leszoktam.De régen kocsmába ha feles volt,azt tisztán kísérő nélkül.Ha én vettem boltba,akkor egy 2,5 literes flakonba beleöntöttem a fél liter vodkát,azután színültig Mirindával,azzal sokkal finomabb volt,a Fantát sose szerettem,és vodkából is csak a Royal-t,a Kalinkát ha ittam néha,meg se éreztem,az nagyon rossz volt.
4/17 anonim válasza:
Ahogy épp jön. Hűtve mindenképp, de hogy keverem-e vagy sem az kb. attól függ hogyan teszik elém. Ittam már üvegből is full tisztán mint a vizet (hozzáteszem az csúnya keverős éjszaka volt és volt minden, amitől 2x is behánytam még másnap előtt), de ittam keverve is, illetve csak simán tisztán nem hardcore módban, hanem pohárból. Csak. Legyen. Hűtve. Egyébként meg számomra közömbös pia, megiszom ha van.
5/17 anonim válasza:
Sehogy, meghagyom nektek. Jó fej vagyok.
6/17 anonim válasza:
Álltalában magába de volt hogy dr peperrel ittam az jól elnyomta az ízét
7/17 anonim válasza:
Tisztán lehúzok egy felest aztán utána egy sört vagy ha nincs valami szénsavas üdítőt, 1dl-t.
10/17 anonim válasza:
Energiaitallal vagy Sprite-tal. Fele-fele arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!