Iszok egy sört! Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Az előbb olvastam itt egy sörös kérdést,és úúúúgy megkívántam,hogy rögtön iszok egyet. Kivel koccintok,és mire?? :) Én mondjuk arra iszok,hogy a barátnőmnek kisbabája lesz! Hát ti?
25/N
2010. aug. 15. 16:46
3/11 A kérdező kommentje:
Tök mindegy! Ne legyél már ilyen karót nyelt,aki csak a hibát keresi mindenben! Gyere igyál inkább Te is,mondjuk arra,hogy nem írtam helyesen! Egészségedre! :D
2010. aug. 15. 16:50
4/11 anonim válasza:
Na nekem nem mostanában kell sör :S
5/11 anonim válasza:
Hát Én veled tartok, de csak alkoholmentessel, és jöjjön a bnőd is, mert Én is babát várok, igyunk arra, hogy könnyen, és problémamentesen lezajlik a szülés!
nekem már tegnap kellett volna jönnie, szóval arra is, hogy beinduljon végre!
egészségetekre!
6/11 A kérdező kommentje:
Igyál egyet hátha beindul! Na jó,ez csak vicc volt! Gratulálok a babához!
2010. aug. 15. 16:54
7/11 anonim válasza:
jaja, lehet, az segítene! :-DDD
Jól is esne, elhiszed? Már majd elepedek egy jó kis buliért!!!! de attól még igencsak odébb vagyok/unk a bnőddel együtt!
szió, a kismami
8/11 anonim válasza:
HuuuKkk!! Egészségedre! Ecsém! Nekem ez mán a .......huukkk!........sokadik........huuuukkk! Csak egész.......huuuk!......ség legyen.....Huuukkk!!!...
9/11 A kérdező kommentje:
Egészségedre!!! :D
2010. aug. 15. 17:17
10/11 anonim válasza:
ÉN! De az 7,2-es Argus legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!