Negyed liter royal vodkától belehet rugni?
Figyelt kérdés
Milyen hatással lesz rám ennyi 37,5%os vodka?2021. jan. 22. 14:19
21/30 anonim válasza:
6
Szerintem inkább 100%-os narancslével.Abból a 2,5 deci vodkából csinálj egy liter kevert italt.Kezdetnek jó az.
22/30 anonim válasza:
2dl-től azért elég meredek, hát jó, nem mindenki bírja ugyanugy.
23/30 anonim válasza:
Leírok egy felelőtlen történetet okulásként,ami végül mégis szerencsésen ért véget.Alkoholista vagyok,4 éve nem iszok.Egyszer fölkeltem másnaposan,volt nálam még egy tízes az előző napi vedelés után,elindultam hátha találok havert,a vasúton összetalálkoztam egy csaj haverunkal,akivel sokszor lógtunk és ittunk együtt,nála is volt pár ezer.Együtt elmentünk egy másik közös haverunkhoz,útközben vettünk sört,bort és üdítőt,náluk megittuk,elindultunk Gödöllőre vonattal,haver is hozott kest(jegyet nem vettünk,az nem volt szokásunk),ott rögtön bementünk a kisboltba,vettünk bort megint,üdítőt,energiaitalt,kommersz diólikőrt,lebuszoztunk a Tescoba,közben dajdajoztunk,beszóltunk mindenkinek aki ránk szólt,a Tescoban is vettünk bort,sört,Hubertust,közben beleiszogattunk az Unicumba,gyümölcsvodkába,csokilikőrbe,Cherrybe,de nem vették észre.Tébláboltunk,dumáltunk,hülyültünk,tettük azt ami nem volt,alaposan szétcsaptuk már magunkat.Járni meg beszélni alig bírtunk már,visszavonatoztunk Hatvanba (jegy nélkül),sötétedett már,összenéztük a pénzünket,volt mág kb. 1500,bementünk a Lidl-be,vettünk egy olcsó literes lidl-ös vodkát,és két energiaitalt.A többiek beleittak de már nem kellett nekik,ők iszogatták az energiaitalt,kimentünk vissza a vasútra,úgy gondoltuk hogy egy ilyen jó nap nem érhet rosszul véget,menni kéne még valahova.Fölszálltunk a pesti vonatra,megláttam unokanővérem volt élettársának a haverját,megörültem,fölhívtam,vele volt 5 haverja,mondták hogy ők is ezzel akartak utazni.Nem voltak szimpatikusak,nagyon nem,a vodkából még megvolt a 3/4-e,odaadtam,ittak belőle,visszaadták,a fele még megvolt,beszélgettem a gyerekkel,utána amikor magamhoz tértem,egy kórházi ágyban feküdtem,kitakartam magam,anyaszült mezítelen voltam,a húgycsövemből kilógott a katéter.Vártam mi lesz,bejött egy idős nővér,kérdeztem hogy hogy kerültem ide,én nem akartam ide jönni,ki és miért hozott be.Azt mondta nem ő volt éjszaka,nem tudja,de ha már jobban érzem magam,jön az orvos és majd ővele beszélhetek,bekell majd mondanom az adataimat,hogy tudják hova küldjék a számlát,mert nem volt nálam semmi irat,kérdeztem hol a ruhám,mondta hogy ott van a széken,kiment.Odamentem,átnéztem a zsebeket,tök üres az összes,zsebpiszkon kívül semmi,elfogott a szédülés,majdnem megint beájultam,éreztem hogy még mindig bevagyok rúgva,ez nem sima másnaposság volt.Fölvettem a ruháimat,kimentem,mondták hogy menjek vissza,ne menjek sehova,mondtam hogy csak wc-znem kell nagyon (ja,elfelejtettem,aki bejött nővér,rányúlt a tökömre és nem valami finoman kihúzta a katétert,úgy fájt és csípett utána még 2 hétig hogy csak na,kínszenvedés volt a vizelés szó szerint),mutatta hol,bementem,nem bírtam,annyira égett az egész farkam,tűzforró volt,kivoltam száradva kajakra,vedeltem a csapból a vizet,rendesen rácuppantam és úgy szoptam belőle,mintha akkor ittam volna először vagy akkor ihatnék utoljára életemben.A túl sok folyadékbevitel miatt megint az ájulás kergetett,leis akartam vissza feküdni és aludni,de tudtam hogy megkell innen lépnem.Kimentem,lejutottam a földszintre (ja igen,elfelejtettem hogy amikor felébredtem reggel,9 óra volt),amikor a biztonsági őr nem figyelt,elsunnyogtam a paraván mögött ki az ajtón a szabadba.Egyből mentem a kukához,kiszedtem a dekkeket,útközben mindenkitől tarháltam tüzet,volt aki cigit is adott mert megsajnált,közben megkérdeztem hol vagyok,néztek,azt hitték nemnormális vagyok,volt aki rendes volt,mondta hogy hát Pesten,kérdezte miért,mondtam hogy hosszú,ha én azt tudnám.Eljutottam egy vonatállomásra,jött egy piros színű vonat,nem érdekelt honnan-hova,csak innen el,jött a kalauz,mondtam neki mi a helyzet,azt mondta őt nem érdekli,de rendes lesz,a következőnél leszállok,fölébredek,nézek szét,a jegyvizsgáló költöget,azt mondja milyen pofátlan vagyok,megmondta hogy szálljak le.Kérdeztem hol vagyunk,mondta hogy nekem a végállomásomon,Szentendre,mondtam jól van,köszönöm,leszálltam,azt se tudtam mi az a Szentendre,nem is hallottam még róla,azt meg pláne nem hogy hol van.De már nem akartam hülyének tűnni,de azért megkérdeztem hogy Budapest merre,mondta a jegypénztáros hogy arra visszafelé,mindjárt jön a következő,kérek-e jegyet,mondtam nem köszönöm,csak várok valakit.Jött is,fölszálltam,mostmár direkt csináltam úgy mintha bealudtam volna,jött a kalauz,költögetett,de mivel így is majdnem összecsuklottam,nem volt nehéz eljátszanom hogy azt higgye mélyen alszok,így otthagyott.Résnyire hunyorítottam,és mikor láttam hogy ott vagyok ahonnan elindultam,gyorsan odaszaladtam az ajtóhoz és leugrottam,mert a kalauz már jött velem szembe.Dél volt,nem tudtam hogy hol vagyok,még most se tudom hogy hol voltam akkor,melyik detoxikálóba,melyik kerületbe,és már nagyon meguntam a tehetetlenségemet,sírni vagy üvölteni lett volna kedvem,és még mindig részeg voltam.Kérdezősködtem,utaztam busszal,villamossal,azután sikerült megtalálnom a Keletit.Fölszálltam a Hatvanba tartó vonatra,mikor felébredtem,megint egy kalauz költögetett,szerencsére már otthon voltam,leszálltam,néztem,du. 5 óra volt.Megyek az utcában,már majdnem hazaértem,ideges voltam,hogy mit fogok mondani apámnak hogy új személyit kell csináltatnom,lakcímkártyát,TB-kártyát,adókártyát,és kulcsok sincsenek.Nem attól féltem hogy mit szól hozzá,mert nem foglalkozott velem,nem érdekelte volna,hanem attól hogy nem jön el velem,pénzt se ad rá,és kulcsaim se lesznek többet,(egyszer már történt egy ilyen ezelőtt 2 éve,akkor is részeg voltam egy sörfesztiválon,és mindkét táskámat,2 mobiltelefonomat,a lakáskulcsomat,a pénztárcámat,és az összes iratomat lenyúlták,de a kulcsokat,és az iratokat valaki visszaküldte a postára,szóval szerencsém volt akkor is részben,mindegy,lényeg hogy nem tudtam hogy adjam be hogy másodjára már megint olyan hülye voltam,mint akkor),amikor megláttam a másik oldalt a lányt,mondta hogy már itt kolbászol órák óta,látta apámat de nem akart bemenni,mondtam hogy mi a helyzet,elmosolyodott és előhúzta a zsebéből az irattárcámat és a kulcsokat.Akkora kő esett le a szívemről hogy csak na,kérdeztem hogy mi történt,elkezdte mesélni,miközben elindultunk haza,hogy a csávók akik fölszálltak és odajöttek hozzánk,elkezdtek röhögni rajtam és halkan elkezdtek susmusolni,nézték őt is nagyon,azt hitték hogy együtt vagyunk,a másik haverom leszállt amikor látta hogy nekem végem van,mondta neki a lány hogy ne hagyjanak itt,de azt mondta őt nem érdekli,megy haza és kész,máskor is volt már ilyen velem,nem ez az első,de szerinte meg szerintem is csak simán beszart a csávóktól.A vonat elindult,ők elkezdtek lökdösni,pofozgatni és röhögtek továbbra is,megfogták a fejem,hátradöntötték és beleöntötték a maradék fél liter vodkát is,azután leültek a másik ülésre,lesték tovább a csajt,és hallotta hogy azt mondják hogy ha leszállnak melyikük fogja előbb meg.ugni a lányt,nagyon félt,költögetni próbált,de semmi,így kivette a zsebemből az irattartómat és a kulcsaimat,hogy nehogy elhagyjam vagy ellopják tőlem.Utánna még mielőtt még beértünk volna a Keletibe,odament a jegyvizsgálóhoz és mondta (közben a kalauz már odajött Gödöllő után és mondta a csajnak hogy Pesten lekell szállnunk) hogy mi a helyzet,mit csináltak velem és mit akarnak vele csinálni,a kalauz fogta a mobilját és kihívta a rendőröket a Keletihez,addig a lány nem mozdult mellőle.A csávók látták hogy ennek az éjszakai tervnek fuccs és leléptek,a rendőrök pedig följöttek értem,lecipeltek és beraktak a kocsiba.Mondta a lány nekik hogy mi történt,kérdezték hogy hol vannak,mondta hogy elmentek,de fél nehogy itt bújkáljanak valahol,mondták a rendőrök a kalauznak hogy engedje meg hogy visszautazhasson ingyen.Így visszajött,a vasúton éjszakázott,már majdnem kilyukadt a hasa,így megköszöntem,lejött,ő evett,ottaludt,közben iszogattunk még ami otthon volt,apám kérdezte hogy hol dáridóztam már az éjszaka,elmeséltük neki,azt mondta hogy nemnormális vagyok,de ez nem újdonság.
24/30 anonim válasza:
Én fél litert meg szoktam inni egy este, aztán közbe borral leöblítem, de persze negyedtől is be lehet, embertől függ.
25/30 anonim válasza:
Az előzöhöz:akkor voltam 17 és az első detoxos élményem.
26/30 A kérdező kommentje:
Aztaku.rva
Mar bocsánat xdd
Hany eves vagy?
2021. jan. 22. 20:39
28/30 anonim válasza:
A negyed liter az 5 feles, az még pont jó, én is annyit szoktam, mert azt még nem veszi észre a környezetem, de maga biztos leszek és nem lehet zavarba hozni. Viszont ha tízet innék ami ugye fél liter, valószínűleg lebuknék, majd az asztal alatt kötnék ki. Úgyhogy inkább azt meg sem próbálnám.
30/30 anonim válasza:
29.:Ez sajnos megtörtént,de az ilyen esetekből van egy rakattal az eddigi életemben.Ez csak az egyik régen mindennaposnak számító berúgásom története,számomra mondjuk azért emelkedik ki a többi közül,mert ekkor voltam legeslegelőször detoxikálóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!