Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet csináltatni alkoholmente...

Lehet csináltatni alkoholmentes bort?

Figyelt kérdés

A kérdés lökötten hangzik de nem az. Van egy betegségem ami miatt nem ihatok alkoholt, de a bor ízét szeretem.

Lehet házilag csináltatni alkoholmentes bort úgy hogy az íze viszonylag ugyan olyan maradjon mint az igazi?

2021. jan. 20. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Pl annyit, hogy épp így állítják elő az alkesz mentes pezsgőt is és sörnél is működik.
2021. jan. 22. 16:55
 12/14 Phoney ***** válasza:

ma 16:55

Melyiket? Csak azért kérdezem, mert ha 10 helyen olvasok az alkoholmentes pezsgők gyártásáról, akkor is mind azt írja, hogy másképp készülnek (leginkább alkoholmentes borból), és egyáltalán nem is lehet olyat találni (angolul sem), hogy alkoholbontó enzimeket egy lapon említenének alkoholmentes italokkal. Hol lehet ilyenről olvasni?

Max. a glükózt szokták enzimmel oxidálni, hogy ne legyen miből alkoholnak keletkezni.

2021. jan. 22. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem alkoholmentes pálinka érdekelne,annyira szeretem azt a benzin ízt..
2021. febr. 10. 23:38
 14/14 Bogus20 válasza:
hogy hogyan lehet csinálni, hogy jól is sikerüljön, nem tudom. de lehet rendelni.. azt írják, hogy igazán jó alkoholmentes vörös bor nincs, de fehér meg rosé az akad. Én is most fogok rendelni egy nagyobb csomagot amiben lesz mindenféle, aztán majd megkóstolom melyik a legfinomabb.
2021. febr. 26. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!